Anahtar Kelimeler:

Annelerine Mektup Gönderdiler

Annelerine Mektup Gönderdiler

Kırıkkale`de yatılı okulda okuyan öğrenciler, memleketlerinde olan annelerine sevgilerini ulaştırmak amacıyla mektup yazdı.

Mektup Postaladılar
Kırıkkale`de yatılı okulda okuyan öğrenciler, memleketlerinde olan annelerine sevgilerini ulaştırmak amacıyla mektup yazdı. Postaneye gelerek yazdıkları mektuplarını annelerine göndermek isteyen öğrenciler ve öğretmenler arasında duygusal anlar yaşandı. Sulakyurt ilçesinde Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri memleketlerinde olan anneleri ve sevdikleri diğer kişilere sevgilerini ulaştırmak amacıyla mektup yazdı. Öğrenciler sınıflarında yazmaya başladıkları mektuplarına `Sevgili anneme, Sevgili anneciğim, Canım anneme` cümleleriyle başladı. Kimileri ise yazmış oldukları mektuplarını gül resimleri ve çiçek resimleriyle süsledi. Daha sonra okul müdürü Mehmet Korkmaz ve öğretmenleriyle birlikte Sulakyurt postanesine gelen öğrenciler, mektuplarını postaya verdi.

Duygusal Anlar Yaşandı

Postanede annesi için yazdığı mektubunu okuyan 9. sınıf öğrencisi Merve Aksoy mektubunda, "Hayattaki en değerli varlığım, canım annem. Bana sevgiyi sen öğrettin. Öğrendiğim her şey senin sayende oldu. Beni teselli eden, üzüntümü benimle paylaşarak azaltan ve mutluluğumu da paylaşarak çoğaltan sensin. `Cennet annelerin ayakları altındadır` sözünü ben en çok sana yakıştırdım. Anne sevgisini tatmamış insanlar gerçek sevginin ne demek olduğunu bilemezler. Burada çok uzaklardan gelerek anne sevgisinden mahrum kalmış arkadaşlarımla birlikteyim. Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz. Hepimiz annelerimizin yanlarında olamayışımızdan dolayı burukluk yaşıyoruz. Canım annem sen benim için en değerlisin. Seni çok seviyorum" ifadelerine yer verdi.
 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli