Anahtar Kelimeler:

1 Puanla Döndük

1 Puanla Döndük


Deplasmanda Etimesgut ile karşılaşan Kırıkkalespor, ilk dakikalarda yeğdi golün acısını ikinci yarının uzatma dakikalarında çıkardı ve sahadan 1-1 berabere ayrıldı.


Maçın Analizi
700-800 taraftar var. Tribününü tamamı doldu. Muhteşem bir taraftar desteği var. Dk.6 soldan Cem`in kullandığı korner atışında ceza sahasında topu iyi takip eden İsmail`in kafa vuruşu ağlarla buluştu. 1-0. Dk.40 Sağdan Serkan`la gelişen Kırıkkalespor atağında Serkan`ın ceza sahasına kestiği topu iyi takip eden Cansın`ın vuruşu ağlarla buluştu.

Çekişmeli Geçen Müsabaka
Ofsayt olmamasına rağmen hakem ofsayt verdi. Tüm tribün büyük tepki gösterdi. Dk.43 Soldan Uğur`un çalımlarla ceza sahasına kadar indi. Çaprazdan sert şutunu kaleci Mustafa son anda kornere çeldi. İlk 45 dakikayı ev sahibi takım 1-0 önde tamamladı.

Maçın İkinci Yarısı

Dk.66 Orta sahada topla buluşan Yasin`in çok sert çektiği şutu kaleci Mustafa son anda uzaklaştırdı. Dk.74 Ota sahadan Hakkı`nın ara pasında topla buluşan Cem kaleci Tayfun ile karşı karşıya kaldı, Cem`in vuruşu üstten out`a gitti. Dk.78 Orta sahadan topla ilerleyen Cem kaleci  Tayfun ile karşı karşıya kaldı Tayfun mutlak golü ayaklarıyla son anda çıkardı.

Uzatmak Dakikalardaki Gol
Dk.79 Oyuna ikinci yarı giren Onur önce sarı sonra da ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Dk.92 Orta sahadan Yasin soldaki Emre`yi gördü, Emre`nin ceza sahasına kestiği topu arka direkte topla buluşan Uğur`un kafa vuruşu ağlarla buluştu: 1-1. Maç bu skorla tamamlandı ve Kırıkkalespor evine 1 puanla döndü.
 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false