Anahtar Kelimeler:

Kendi evinde yenildi!

Kendi evinde yenildi!

Kendi sahasında Gölbaşı Belediyespor`u konuk eden Kırıkkalespor, iki kez yenik duruma düştü, iki kez eşitliği sağladı ama sahadan 3-2 yenik ayrılmaktan kurtulamadı.

Çekişmeli geçti
Ligin 11. haftasını 1`ed puanla kapatan iki takımdan Gölbaşı Belediyespor ile Kırıkkalespor, Başpınar Stadı`nda karşı karşıya geldi. Soğuk bir havada oynanan maça taraftar ilgi gösterdi. Maça hızlı başlayan konuk ekip, maçın henüz 1. dakikasında Emrah ile 1-0 öne geçti. Maçın 10. dakikasından sonra oyunda dengeyi kuran ekibimiz, soldan Yasin, sağdan da Osman`la geliştirdiği ataklarla gol aradılar.

Cansın golünü attı
Oyun üstünlüğünü rakibine geçiren ekibimiz, maçın 13. dakikasında Cansın`la skorda eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra daha da istekli oynayan ekibimiz, yakaladığı bir çok net gol pozisyonundan da yararlanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Eşitlik sağlandı
Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf Gölbaşı oldu. Orta sahada üstünlüğü eline geçiren konuk takım, maçın 52. dakikasında Gökhan ile tekrar 2-1 öne geçti. Golden sonra hemen toparlanan ev sahibi Kırıkkalespor, 59. dakikada aradığı ikinci golü buldu. Oyuna yeni dahil olan Sefa`nın golü ile skorda tekrar eşitlik sağlandı.

Puansız kapattı
Karşılaşmanın 64. dakikasında, konuk takım kornerden Oktay`ın kafa vuruşu ile tekrar öne geçti. Kalan 25. dakikada her iki takım da yakaladığı bir çok net gol pozisyonundan yararlanamadı. Özellikle Kırıkkalespor`un ileri ucunda görev alan Mert, son dakikalarda girdiği pozisyonları cömertçe harcadı. Kırıkkalespor, evinde konuk ettiği Gölbaşı`nı yenilerek, haftayı puansız kapattı.
 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false