Anahtar Kelimeler:

Bahşılı Karıştı…

Bahşılı Karıştı…

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin aday olamayınca parti aramaya başladı.


Aday Olamayınca…
AK Parti tarafından aday gösterilmeyen başkanlardan bazılarının aday olmak için başka partiler ile temasa geçtiği gözleniyor. Bahşılı ilçesinde durum bunu gösteriyor. AK Parti`den aday gösterilmeyen Halil İbrahim Bişkin`in MHP, SP ve BBP ile temasa geçtiği öne sürüldü. Bişkin`in bu üç partiden birinden aday olmayı amaçladığı vurgulanıyor. Bunun için iki gündür toplantılar ve görüşmeler yapıldığı konuşuluyor.

Parti Arıyor
İlk önce MHP’ye gittiği öne sürülen Bişkin’e vize çıkmadı. Bişkin şimdi SP ve BBP ile görüşüyor. Ancak SP’den de kendisine vizenin zor çıkacağı görüşü hakim. Başkan Bişkin’in telaşlandığı ve bu telaşla aday olabilmek için parti arayışı içine girdiği konuşuluyor. Seçimde AK Parti’ye seçim kaybettirmek için 2 milyon liraya yakın para harcayacağını söylediği ileri sürülüyor.

Sitemize Teşekkür
Sitemizde çıkan haberlerin Bişkin’i başkanlıktan ettiği de konuşuluyor. İlçe sakinleri sitemize teşekkür ediyorlar. Yapılan haberler sayesinde Bahşılı ilçesinde AK Parti’nin Bişkin’i aday göstermediği söyleniyor. Adı bir çok yolsuzluğa karışan, hakkında davalar açılanv e bazı davaları kaybeden Bişkin’in şimdi seçim için başka arayışların içine girdiği gözleniyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false