Anahtar Kelimeler:

Filiz, Pekdoğan'a destek olacak

Filiz, Pekdoğan


‘Vefa için geldim’

Yerel seçim için çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan`a Hacı Filiz`den destek geldi. Filiz, yerel seçimde MHP`yi ve Pekdoğan`ı destekleyeceklerini söyledi.

Destek töreni yapıldı
MHP Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan seçim çalışma süreci içinde dün önemli bir gelişme yaşadı. DYP eski Milletvekili Hacı Filiz, yerel seçimde MHP adayı Mustafa Pekdoğan`a destek olacaklarını söyleyerek, partideki törene katıldı. Filiz, ekibiyle birlikte Pekdoğan`ın seçim bürosuna geldi ve buradaki törende Pekdoğan`a ekip olarak destek olacaklarını söyledi. Törene Kırıkkale eski ve MHP Milletvekili Valisi Behiç Çelik, Hacı Filiz, oğlu Fatih Filiz, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, partinin tüm teşkilat mensupları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Pekdoğan: "Hoş geldiniz..."
Törende bir konuşma yapan Mustafa Pekdoğan, "Hepimiz Kırıkkaleliyiz, işte görüyorsunuz" diye söze başladı ve "Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Kırıkkale olarak da... Bizim ortak değerimiz Kırıkkale. Böyle zor dönemlerde bir araya gelmeliyiz. Kırıkkale fani gönüllü insanlar şehri. Bakın fani gönüllüler olarak bir araya geldik. Ben sayın valim Behiç Çelik`e, bize destek kararı veren sayın milletvekilim Hacı Filiz beye teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum" dedi. Gösterilen ilgiden ötürü duygusal anlar yaşayan Pekdoğan, "30 Mart`ta Allah`ın izniyle belediyeyi alacağız, herkesi yaşadığı sıkıntıdan kurtaracağız" diye konuştu.

Filiz: "Gelin yangını söndürelim"
Törende kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Hacı Filiz, "Bu seçim çok önemli. Sıradan bir yerel seçim değil. İyi takip edin. Özellikle son bir senedir yaşadığımız olaylara bakın. Bu olaylara bir son vermek gerekiyor, dur demek gerekiyor. İşte buna dur diyecek tek parti MHP`dir. Bu yüzden MHP`ye ve değerli kardeşimiz Pekdoğan`a destek vermeye geldik. Ben 1991`de milletvekili seçilirken, değerli kardeşim Pekdoğan`ın desteğini gördüm. Ben vefalı insanım. Şimdi vefa göstermeye geldim. Her yer yangın yeri. Kırıkkale`de öyle. Bu yangını burada birlikte söndüreceğiz. Ben Mustafa Pekdoğan`ın yine başkan olmasını istiyorum. Yönümüzü belli etmek için buraya geldik. Oğlum Fatih`i Pekdoğan`a ve sizlere emanet ediyorum" dedi.

Çelik: "Ben kendisine kefilim"
Törende konuşma yapan Behiç Çelik`te Kırıkkale`de valiliği döneminde Pedoğan`la çok uyumlu bir çalışma yürüttüklerini, Hacı Filiz`le de aynı çalışmaları yaptıklarını, Kırıkkale`de bir çok önemli gelişmeye imza attıklarını söyleyerek, "Ben Pekdoğan`ın civanmertliğine, hassasiyetine, haysiyetine, cesaretine kefilim. Celal Bayar Parkı`ndan Kültür Park`a, içme suyundan çevre yoluna ve hatta Konya Kulu yolu çalışmasına kadar bir çok çalışmaya birlikte imza attık. Vatanını, milletini seven birisi. Hacı bey`i MHP`de görmek bizi onurlandırdı. Bu seçimi el birliği ile kazanalım. Bunu yapmamız gerekiyor" dedi.

30 Mart bir fırsat
MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer`de kısa bir konuşma yaparak, "MHP`nin üç hilalini belediye burçlarına dikeceğiz. AKP`ye dur demek için 30 Mart büyük bir fırsat. Gece gündüz çalışacağız. Bölgeselliği bitireceğiz" dedi. Konuşmaların ardından toplu resim çektirilirken, törene katılanlar, partililer ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Kalabalığın ve ilginin bir hayli yüksek göründüğü tören MHP`ye ve Pekdoğan`a büyük moral verdi.
 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli