Anahtar Kelimeler:

Eksikler için ihale yapıldı

Eksikler için ihale yapıldı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat inşaatı devam eden Nur Cami`nde incelemelerde bulunarak yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı.

İnceleme yaptı
Nur Cami inşaatı çalışmalarının sevindirici olduğunu belirten Vali Kolat, hayır sahibi vatandaşların yapmış olduğu yardımlar sayesinde kentin bir markası haline gelen cami inşaatının gün geçtikçe ilerleyerek daha güzel bir görünüme kavuşturulduğunu kaydetti. Cami inşaatı incelemelerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Kolat şunları söyledi:

İhale yapıldı
"Nur Cami inşaatında yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar oldukça sevindirici. Gün geçtikçe son aşamaya yaklaşılıyor. Kubbe tezyinatıyla ilgili yapılan çok hoş çalışmalar bu esere ayrı bir güzellik katıyor. Diğer eksikliklerin giderilmesiyle ilgili olarak ise ihale işlemleri yapılmış durumda.

İbadete açılacak
Bu çalışmaların neticesinde camimiz ibadete açılarak hizmete girmiş olacak. Camimize maddi manevi destek vererek katkı sağlayan hayır sahibi vatandaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum. Allah böyle güzel eserler bırakan bir nesil olmayı bu millete nasip ettiğinden dolayı da iftihar ediyorum."

Güzel bir eser
Tarihe yansıyacak şekilde bir eserin Kırıkkale` de yapılıyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Vali Kolat, kent kimliğinin kazanılması için bu tip güzel eserlere ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Gerek bilgi verdi
Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek de, cami inşaatının vaktinde tamamlanması için kış mevsimi olmasına rağmen mermer, aydınlatma, seslendirme ve diğer tüm ünitelerde koordineli olarak çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. Cami inşaatındaki incelemelere Vali Kolat ve beraberinde İl Müftüsü Bekir Gerek`in yanı sıra diğer ilgililer de eşlik etti.
 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli