Anahtar Kelimeler:

Yaşlılarla gençler buluştu

Yaşlılarla gençler buluştu

Kırıkkale Anadolu Lisesi öğrencileri, “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında anlamlı bir uygulamaya imza attı. 3 öğretmen tarafından oluşturulan koro yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Güzel çalışma
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında örnek uygulama Kırıkkale Anadolu Lisesi tarafından yapıldı. Almanca Öğretmeni Mustafa Ertaş, İngilizce Öğretmeni Burçin Üstün ve Almanca Öğretmeni Ahmet Sevinç Aslan`ın üstlendiği bir ay süren kurs sonunda müzik korosu oluşturuldu. 20 kişilik koro, Günışığı Yaşlı Bakım Merkezi`nde düzenlenen etkinlikte yaşlılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Bilgi verildi
Uygulama dersinin sorumluluğunun üstlenen 3 öğretmenden birisi olan İngilizce Öğretmeni ve koro şefi Burçin Üstün, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Değerler Eğitimi Projesi`nin bu ay ki konusu iletişimdi. Farklı bir uygulamaya imza atmak için fikir alışverişinde bulunduk. Sonrasında böyle bir organizasyona imza attık. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Öğrencilerimizi ve diğer öğretmenlerimizi kutlarım. Bize bu şansı veren ve destekleyen Okul Müdürümüz Kemal Erdem`e de teşekkür ederim."
 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli