Anahtar Kelimeler:

Seçim bürosu hiç boş kalmıyor

Seçim bürosu hiç boş kalmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan`ın seçim bürosu hiç boş kalmıyor. Seçim bürosu Pekdoğan`a destek verenlerle gün boyu dolup taşıyor.


Büyük bir ilgi var
MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan, yerel seçim için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Gün boyu ziyaretler ve görüşmeler yapan Pekdoğan`ın seçim bürosu ise hiç boş kalmıyor. Geniş bir seçim bürosu açan Pekdoğan`ın seçim bürosunda partililer ve vatandaşlar seçim çalışmalarını organize ediyor, Pekdoğan`a da destek görüntüsü veriyor. Kalabalığın dışarıya kadar taştığı seçim bürosu geç saatlere kadar bu şekilde oluyor.

Pekdoğan teşekkür etti
Kendisine gösterilen ilgi ve alakaya her fırsatta teşekkür eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, "Gerçekten çok büyük bir ilgi ve alaka var. Ben bütün hemşehrilerime bu ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum. Anlara layık olmaya çalışacağız. Belediyeyi alarak Kırıkkale`yi tekrar canlandıracağız. Buraya gelen gelemeyen herkesin arzusu bu. Bunun için gecemizi gündüzümüze kattık çalışıyoruz" diye konuştu.
 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli