Anahtar Kelimeler:

Herkesle Görüşüyoruz

Herkesle Görüşüyoruz

Gündüz Esnafı Dolaşıyor
Akşamları Ev Ev Geziyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, bir an olsun boş durmuyor. Seçim bürosu sürekli kalabalık olan Pekdoğan, akşamları da ev ev dolaşıyor.

Ev Ziyaretleri
Milliyetçi Hareket Patisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, yoğun bir tempoda sürdürüyor seçim çalışmalarını. Gündüz seçim bürosundaki ziyaretçilerle görüşen ve ayrıca dernek ziyaretlerinde bulunan Pekdoğan, akşamları da her gün ev ev dolaşıyor. Ev ziyaretlerine önem veren Pekdoğan, her mahallede bir kaç evi ziyaret ettiklerini belirtiyor.

Herkesle Görüşüyoruz
Önümüzdeki günlerde mahalle toplantılarına başlayacaklarını belirten Pekdoğan, bunun öncesinde ev ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söylüyor. Pekdoğan, ziyaretler konusunda, "Her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. İlgi çok güzel bu bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek, kendimizi ve yapacağımız çalışmalarımızı anlatıyor, onların da öneri ve taleplerini alıyoruz" dedi.

Esnaf Gezileri Sürüyor
Esnaf ve çarşı gezilerini de sürdüren MHP Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, "Sadece ev ziyaretleri değil, esnaf ve çarşı gezilerimiz de sürüyor. Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Onların içinde bulunduğu sıkıntıları biliyoruz. Çünkü biz de yaşıyoruz bu şehirde. O sıkıntıların hepsine çözüm olacağız. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Onlar için geliyoruz. Güzel günler bizleri bekliyor" diye konuştu.
 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false