Anahtar Kelimeler:

Siyasetçi Bir Aileden Geliyor

Siyasetçi Bir Aileden Geliyor

Keskin’e Bayan Aday

AK Parti`nin Keskin ilçesi için bayan aday gösterdi. Partinin aday olarak gösterdiği Esra Yılmaz Aksoy siyasetçi bir aileden geliyor. Aksoy`un eşi de siyasetçi bir ailenin ferdi olarak biliniyor.

Siyasetçi Aileden Geliyor
Ak Parti, Kırıkkale`nin Keskin İlçesi`nde Belediye Başkan adayı olarak, eski SHP milletvekili ve geçen dönem CHP milletvekili adayı Yaşar Yılmaz`ın kızı 38 yaşındaki Esra Yılmaz Aksoy`u aday gösterdi. Esra Yılmaz Aksoy aynı zamanda, Ak Parti kurucularından İçişleri ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan Milletvekili Abdülkadir Aksu`nun kızkardeşinin oğlu ile evli. TOKİ`de uzman olarak görev yaparken aday adaylığı nedeniyle istifa eden 2 çocuk annesi Esra Yılmaz Aksoy, Keskin`in bir çöküşten kurtulması için önemli fikir ve projeleri olduğunu belirterek şunları söyledi:

Chp`yi Eleştirmişti
"CHP nutuk atar, Ak Parti ise icraat yapar. Zamanla babam da sözüme geldi, kendisi de artık böyle düşünüyor. O da artık bana ve partimize destek veriyor. Allah kısmet, nasip ederse güzel icraatlarımız olacak. Keskin benim doğduğum büyüdüğüm yer. Keskin`in yeri benim gönlümde çok farklı. İlçem için bir şeyler yapmayı çok istiyorum." AK Partili Bayram Sakallı`nın yürüttüğü Keskin Belediye Başkanlığı`na, seçilmesi halinde ilk kez bir kadın gelmiş olacak.
 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli