Anahtar Kelimeler:

Gurup gurup geliyorlar!

Gurup gurup geliyorlar!

 Gücüne güç katıyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, her geçen gün biraz daha güçleniyor. Pekdoğan’a gurup gurup katılımlar oluyor.

Büyük katılımlar var

İki dönem aradan sonra tekrar belediye başkan adayı olan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a beklediğinden daha fazla destek olacak gibi görünüyor. Şehirde bir çok kişi, gurup, dernek, oluşum ve siyasetçi Pekdoğan’a ve MHP’ye destek veriyor. Şu ana kadar Hacı Filiz, Anavatan Partisi Kadın Kolları Başkanlığı, Oba yöresi heyeti gibi adını açıkça duyuran bir çok oluşum ve kişi katılımla Pekdoğan’a destek verirken, adını duyurmak istemeyen bir çok siyasetçi, kişi ve oluşum da destek veriyor.

Her kesimden herkes var

Önümüzdeki günlerde yeni katılımlar ve flaş gelişmelerin yaşanacağı bildiriliyor. Kamuoyunda bu konudaki gelişmeler dikkat çekiyor. Bir çok yerde yeni katılımlar ve sürpriz desteklerden söz ediliyor. Yapılan bazı anketlerde bir hayli önde görülen Mustafa Pekdoğan, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek sürpriz desteklerle daha da iyi duruma gelecek gibi görünüyor. Seçim bürosu ortak bir platforma dönüşen Pekdoğan’ın bürosundan her siyasi görüşten kişileri bulmak mümkün.

Bu bir gönül kapısı

Bu durumun kendilerini mutlu ettiğini, heyecanlandırdığını ve büyük bir sorumluluk yüklediğini açıklayan Mustafa Pekdoğan, “Güçlü bir yapı ile belediyeyi almayı amaçlıyorduk ancak beklediğimizden daha büyük bir ilgi, güç ve teveccüh oluşmaya başladı. Bu ilgiden ötürü zaman zaman duygulandığımız oluyor. Ben herkese teşekkür ediyorum. Bu işin olacağına artık herkes inandı” dedi. Pekdoğan, kapısının herkese açık olduğunu belirtti ve “Biz dersimizi aldık. Bu bir gönül kapısı. Buyursun girsin isteyen herkes. Burada herkese fazlasıyla yer var” diye konuştu ve davette bulundu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false