Anahtar Kelimeler:

Bişkin ziyarette yer almadı

Bişkin ziyarette yer almadı

 Nezaketsizlik etti!

Her fırsatta tekstil fabrikaları ile adını öne çıkarmaya çalışan Halil İbrahim Bişkin, dün Vali Kolat’ın eşi İlksen Kolat’ın fabrika ziyaretlerine katılmadı.

Karşılamaya gelmedi

Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesinde bulunan tekstil fabrikalarını ziyaret eden Vali Kolat’ın eşi, fabrikalarda çalışan bayan işçilerle sohbet etti, fabrika müdürlerinden bilgi alarak, ünlü markaları inceledi. Ziyarette bir ayrıntı dikkat çekti. Sürekli Tekstil Fabrikasıyla öne çıkmaya çalışan Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin Vali Kolat’ın eşinin ilçeye gelişinde ve fabrika ziyaretinde bulunmadı. İlksen Kolat’ı, ziyaret ettiği tekstil fabrikası önünde İlçe Kaymakam’ı Harun Ersin Polat, Halk Eğitim Müdürü, müdür yardımcıları ve fabrika sahibi Mehmet Emin Barış karşıladı. Yeni kurulan fabrikada incelemelerde bulunan Kolat özellikle hijyen ve sağlık kurallarına dikkat eden işçilerle çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bişkin yoktu!

Daha sonra ikinci tekstil fabrikasını ziyaret eden İlksen Kolat, fabrika imalatını gezerken özellikle Adidas, Kiğılı ve Defacto markaların üretimlerini yakından inceledi. İlksen Kolat ve beraberindekiler, tekstil içerisinde uygulanan, düzenli çalışmaları ve modelleri inceledi, fabrika sahibi Erkan Bulut’tan bilgiler aldı. Programa İlçe Kaymakamı Harun Ersin Polat, Halk Eğitim Müdürü Köksal, müdür yardımcıları Musa İbiş, Seyide Evren, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Selbihan Eren katıldı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin`in ve belediye yetkililerinin karşılamada ve toplantıda olmaması dikkatlerden kaçmadı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli