Anahtar Kelimeler:

Miting gibi açılış

Miting gibi açılış

 Büro açılışı yapıldı

Yahşihan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur seçim bürolarını müthiş bir kalabalığın eşliğinde açıldı. Sungur  bundan önce olduğu gibi bundan sonrada vaatlerimizi tek tek yerine getireceğiz ifadelerini kullandı.

Geniş katılım oldu

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur Ak Partiden tekrar aday olduktan sonra başladığı seçim çalışmalarına seçim bürosunu açarak devam etti. Yahşihan’da yapılan törene Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir il yöneticileri, Yahşihan Ak Parti ilçe yöneticileri ve çok sayıda Yahşihanlı katıldı.

Müthiş destek

Seçim bürosunun açılışı öncesi yapılan yürüyüş Ahmet Sungur’un gövde gösterisine dönüştü. Açılış töreninde konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Demir son haftalarda Yahşihan’da yapılan sosyal yardımlarla ilgili bir şaibenin yaşandığını Bu yardımların hiçbir şahıs tarafından değil devlet tarafından yapılan yardımlar olduğunu kimsenin istismar etmesine izin verilmememsini söyledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’da yaptığı konuşmada Yahşihan’ın Sungur ile iyi bir noktaya geldiğini bundan sonarda daha iyi hizmetler yapacağına inandığını söyledi. 

Yahşihan’da iş bitmiş

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmada meydandaki kalabalığın Ahmet Sungur’un ne denli iyi işler yaptığının işareti olduğunu söyleyerek “ Yahşihan’da iş bitmiş.Başkan Sungur seçimi burada bitirmiş. Bu destek onu gösteriyor. Başkan Sungur yeni dönemde de Yahşihan’ı modern bir ilçe yapma yolunda eksik kalan hizmetlerini tamamlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Modern  bil ilçe oldu

Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Ramazan Can yaptığı konuşmada Ahmet Sungur’un yaptığı çalışmalarla ilçeyi Kırıkkale’nin en modern ilçesi haline getirdiğini hizmetlerine devam için destek istediğini söyledi. Can “Yahşihan’a Ahmet Sungur’u desteğe devam edeceğiz. Sizde destek verirseniz Yahşihan’ın bütün eksik olan hizmetlerini tamamlamak için çaba göstereceğiz” ifadeleri kullandı.

Güzel hizmetler devam etsin

Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yaptığı  konuşmada Yahşihan’ın beş yıl önceki hali ile şu anki hali arasında çok fark olduğunu bunu da Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un hizmetleri ile olduğunu söyledi. Köksal yerel seçimlerin çok önemli olduğunu genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için bu seçimlerde destek istediklerin söyledi. Köksal “Ak Parti’ye burada hep desteğinizi gördük. Şimdi Ahmet Başkan’a yine destek istiyoruz. Yarım kalan hizmetlerini tamamlasın. Yahşihan halkının da yüzü gülsün” şeklinde konuştu.

Sükunete davet ediyorum

Yahşihan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur bu zamana kadar ne vaad etti ise onu yaptığını bundan sonrada vaat ettiklerini yapacaklarını söyledi. Sungur  son haftalarda bazı çevrelerin kendilerini kavga ortamına çekmeye çalıştığı belirterek “Sizlerden ricam lütfen tahriklere kapılmayın. Sizleri sükunete davet ediyorum. Ne derseler desinler, istedikleri kadar iftirada bulunsunlar sakin olun karşılık vermeyin. Bakın bu güne kadar bana demedikleri kalmadı. Bizim kavga ile dövüş ile işimiz olmaz. Bizim davamızda bu yok. Bizim davamız hizmet davası. Herkes sakin olsun.30 gün süre var. 30 gün sabır edeceğiz. 31. Gün her şeyi konuşacağız” dedi.

Miting yapacağız

Sungur  önümüzdeki günlerde büyük bir miting yapacakları bu mitingte kendisine atılan iftiralar ve karalamalara belgelerle karşılık vereceğini söyledi. Sungur “Bu zamana kadar tehditlerden yılmadım. Yahşihan’a hizmet için ne gerekiyorsa yaptım. Bundan sonraki dönemde aynı şekilde devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.2009 yılında kötü gidişatı bitirdik. Şimdi o gidişatı yapanlar bazılarına akıl hocalığı yapıyorlarmış.Gerek yok.Gelsinler insan ilişkilerini ve Belediyeciliği öğretelim” şeklinde konuştu.Konuşmanı ardından Başkan Sungur  beraber çalışacağı Belediye Meclis üyeleri ile  halkı selamladı. Daha sonra Yahşihan merkezde ve Yenişehir’deki seçim bürolarının açılışı yapıldı.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli