Anahtar Kelimeler:

O habere açıklama geldi

O habere açıklama geldi

 Saadet Partisi tepkili!

Saadet Partisi`nden yapılan yazılı açıklamada, MHP`ye destek vermek için geçiş yaptığı söylenen Musa Ateş`in parti üyesi olmadığı bildirildi.

Parti açıklaması

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Başkan; bazı haber sitelerinde Pazar günü  "Saadet Partisinde siyasi hayatını sürdüren Musa Ateş, 300 kişi ile MHP’ye destek verdi" başlığı ile yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığı, yalan haber olduğu belirtti.  Saadet Partisi`nin son günlerde  belediye hedefine yaklaşmasını engellemeye çalışan odakların yeni bir yalana daha imza attığını dile getirdi. Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Başkan’ın, yaptığı açıklamada söz konusu haberde adı geçen Musa Ateş ve diğer şahısların, Saadet Partisi ile alakalarının olmadığını, haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Bizim üyemiz değil

Başkan, "Pazar günü birkaç internet sitesinde Kırıkkale’de Saadet Partisinde siyasi hayatını sürdüren Musa Ateş, 300 kişi ile  MHP’ye destek verdiğine  dair haberlere yer verilmiştir. Bu haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Adı geçen Musa Ateş ve diğer şahıslar, partimizde siyaset yapmayı bırakın üyelikleri dahi bulunmamaktadır.  Bu şahısların partimizle hiçbir ilgileri yoktur. Musa Ateş’in Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Parti Üyelik Sorgulamadaki 24.02.2014 ( Demokrat Parti-Kırıkkale Delice Teşkilatı 2003/1 dönem aktif üyesidir) tarihi itibariyle belgesini  sunuyoruz. Yayınlanan son anketler ve partimize olan teveccühün artması belli ki bazı odakları harekete geçirmiş ve asılsız haberlerle, insanlarımızın kafası karıştırılmak istenmektedir. Binlerce teşkilat mensubumuzun katılımıyla 08 Şubat 2014 tarihinde yaptığımız geniş katılımlı gençlik şölenimizde, partimizin belediye hedefine yaklaştığının ispatı olmuştur.

Temiz siyaset yapalım

Saadet Partisinin rüzgarını asla kimseler kesemeyecekler ve  Allah’ın izniyle Yerel Seçimde ipi biz göğüsleyeceğiz. Şunu açıklıkla ifade etmek isteriz ki, bizler bu milletin aslıyız. Yaşadığımız tüm gelişmeler bizim haklı olduğumuzu göstermiş ve Milli Görüş hareketine duyulan özlemi ortaya koymuştur. Hiçbir oyun, tezgah, manipülasyon bu sonucu değiştiremeyecektir" dedi. Başkan,”Biz Saadet Partisi olarak her zaman  Temiz Siyaset, Temiz Yönetim ve  Temiz Toplum düsturu ile yolumuza devam edeceğiz. Bütün partileri ve basın yayın organlarını da dürüst  Siyaset ve hizmet ilkelerine bağlı kalmaya davet ediyoruz. Partimiz yetkililerinden bilgi alınmadan bu tür haberler  yapılmasını uygun bulmuyoruz" dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false