Anahtar Kelimeler:

Yürekleri ile geldiler

Yürekleri ile geldiler

 Renkli görüntüler vardı

MHP  tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Başpınar Kapalı spor Salonunda düzenlenen “Yüreğinle Gel” isimli müzik şöleni düzenlendi. Şölende sahne alan yerel sanatçılar Ersoy Savaş, Neşet Abalıoğlu, Behzat Kürkçü, Mehmet Erduran ve Ahmet Kurt kapalı salonu dolduranları coşturdu.

Büyükler affeder

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları tarafından organize edilen “Yüreğinle Gel” isimli konser ve şölen büyük ilgi gördü.Şölene Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Kara Yürütme Üyesi Halil Öztürk, MHP il Başkanı Seyit Ahmet Göçer, İl genel Meclis üye adayları, Belediye Meclis Üye adayları ve parti yöneticileri, katıldı. Mahalli sanatçılarımızdan Behzat Kürkçü, Mehmet Erdurucan, Tacettin Köksal ve Ersoy Savaş’ın yanı sıra usta sanatçı Ahmet Şafak’ın sahne aldığı konserle şenlenen salonda kalabalık salona sığmadı. Miting havasında geçen konserde konuşan MHP Belediye Başkan Adayımız Pekdoğan, görev yaptıkları dönemde hatalarından ders çıkardıklarını hatırlatarak “Gençler hata yapar, büyükler affeder. Bugün 80 yaşında nine gelip bize destek veriyorsa Kırıkkale bizi bağrına basmış demektir” dedi.

Büyük destek

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan tarafından düzenlenen “Yüreğinle Gel” isimli Kadın ve Gençlik Şöleninde salon tıklım tıklım doldu.. Başpınar Kapalı Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran vatandaşlar sırasıyla sahne alan mahalli sanatçılar ile keyifli dakikalar yaşadı. Gecenin sonunda sahne alan usta sanatçı Ahmet Şafak ile salonda büyük bir coşku yaşanırken, Belediye Başkan Adayı Pekdoğan, sık sık tezahüratlara cevap verdi.

En iyisi Pekdoğan

Kırıkkale’nin önemli mahalli sanatçılarından olan Ersoy Savaş, Kırıkkale için en iyisinin Mustafa Pekdoğan yönetimi olduğunu, kendisinin gönlünde yatanın Mustafa Pekdoğan iktidarı olduğunu söyledi. “Yeniden Pekdoğan” sloganı ile kendisinin her kulvarda MHP Adayımız Pekdoğan’a destek verdiğini belirten Savaş, 30 Mart seçimlerinde kazananın Kırıkkale olması için vatandaşları Mustafa Pekdoğan’a desteğe davet etti. Kimi zaman hüzünlendiren kimi zaman ise neşelendiren eserleriyle salonda coşkuyla karşılanan Neşet Abalıoğlu ise desteklerinin her zaman Mustafa Pekdoğan’dan yana olduğunu söyledi.

Kadınlar baştacımız

Mahalli sanatçıların performanslarıyla keyifli dakikalar geçiren binlerce Kırıkkaleli, sloganlar eşliğinde sık sık Belediye Başkan Adayımız Pekdoğan’a destek verdi. Kalabalığın yoğun ilgisi eşliğinde kürsüye gelen Belediye Başkan Adayı Pekdoğan,  Kadınların gününü kutlayarak onların şehirde varlıklarını hissedebilmeleri ve kendilerini toplumun birer parçası olarak kabul ederek etkin rol almalarını destekleyecek nitelikte proje ve çalışmalara çok önem vereceklerini belirterek “Kadınlarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı ve engellilerimizi doğrudan ilgilendiren projelerimiz, tüm Kırıkkale halkını sevgi ve saygıyla kucaklayan siyasetimizin bir göstergesi olarak Belediye Başkanlığını kazandığımız gün hayata geçireceğimiz projelerin başında gelmektedir. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Analarımız, bacılarımız, evlerimizin temel direği eşlerimiz Türk insanının nezdinde çok kutsal, çok mümtaz bir yere sahiptir” dedi.

Tek derdimiz Kırıkkale

Altgeçit Projeleri sayesinde şehrin güney mahallelerinin merkezden kopuk görüntüsünün ortadan kalkacağını belirten Pekdoğan, “Biz projelerimizle varız. Orijinal, bize ait projelerle. Kimseyle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Kırıkkale’miz. Kırıkkale için varız. Var olacağız. 30 Mart’ta da Kırıkkale için kazanmak zorundayız” dedi. Pekdoğan ayrıca salonu hınca hınç dolduran Kırıkkalelilerin kendisine olan desteğinin büyük bir moral kaynağı olduğunu hatırlatarak “Bizler dost meclisiyiz. Yağmur çamur demeden yüreğinizle geldiniz. Bizler belediye başkanı ile seçmenler değiliz. Bizler birer arkadaş, birer ağabeyiz. 30 Martta memleketin kaderini de birlikte belirleyeceğiz. Görev aldığımız dönemde yaptığımız hataları tekrarlamayacağız” ifadelerinde bulundu.

Plaket verildi

Şölene tüm mahallelerden katılım oldu. MHP’nin şovuna ve gövde gösterisine dönüşen şöleni izleyenler, keyifli dakikalar yaşadılar. Başkan Adayı Pekdoğan, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirtti. Konserin sonunda Pekdoğan, sanatçılara teşekkür etti ve plaket verdi.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli