Anahtar Kelimeler:

Mücadele sürecek!

Mücadele sürecek!

 Vali açıkladı

Kırıkkale 2014 Yılı İl Uyuşturucu Koordinasyon toplantısı, Vali Ali Kolat başkanlığında yapıldı. Uyuşturucu ve sigara ile mücadelenin devam edeceği bildirildi.

Toplantı yapıldı

Valilikte düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve yetkililer katıldı. Toplantıda konuşan Vali Kolat, uyuşturucu madde satıcıları özellikle gençlere, çocuklara sirayet edecek şekilde zehirlemek istediklerini söyledi. Vali Kolat, şöyle konuştu: "İlimizde böyle bir sorun yok ama büyük yerleşim yerlerinde ve varoşlarda bazen çocuklar aracı olarak kullanılıyor. Bazen merak ediyor, teşvik ediliyor. Bu işi yapanlar çocuklarımızı bağımlı hale getiriyorlar.  Sigara konusunda da bir aramaya bir yola çıksak boş durmuyoruz.

Bilgiler verildi

Gerek emniyet bölgesinde gerek jandarma bölgesinde çalışıyoruz. Dün 200 bin paket sigara yakaladık.  Dolayısıyla uyuşturucuyla mücadele etmek sadece güvenlik biriminin görevi değil, eğitim birimlerimiz olsun, sağlık birimlerimiz olsun, sivil toplum kuruluşlarımız olsun, müftülüklerimiz olsun, hemen her kesimin her insanımızın bir görevidir. Ben katkı sağlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." Konuşmaların ardından Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Tamer Taş tarafından, kentte kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri hakkında sunum yapıldı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli