Anahtar Kelimeler:

Hedefi tam 12'den vuracağız

Hedefi tam 12

 Pekdoğan iddialı

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan,  Türkiye Okçuluk Federasyonu Kırıkkale İl Temsilciliğini ziyareti sırasında hedefe ok atıp 12’den vurunca, “İşte 30 Mart günü de hedefi böyle tam 12’den vuracağız. Bu seçimi öyle kenarından, köşesinden değil, tam ortasından alacağız” dedi.

Spora destek olunacak

Türkiye Okçuluk Federasyonu Kırıkkale İl Temsilciliğini ziyaret eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan, burada kendisine iletilen sorular üzerine, “Kırıkkale’yi on yıldır koca bir köy görüntüsüne büründürenlerin aksine, sporuyla, kültürüyle, sosyal faaliyetleriyle Kırıkkale’mizi tam bir kent görünümüne kavuşturmaya söz verdik. İnşa edeceğimiz spor tesislerinde hangi spor dalıyla ilgileniyorsanız o spor dalına ait her türlü aktiviteyi yapabileceğiniz alanlara kavuşacaksınız. İster amatör, ister profesyonel, her spor dalı Kırıkkale’de faaliyet alanlarına kavuşacak” dedi.

Birlikte yöneteceğiz

Kendisinden ok atması istenen Başkan Adayımız Pekdoğan bu teklifi geri çevirmeyerek parkura geçti ve attığı ok tam 12’den isabet edince de, “İşte bu oku hedefin tam ortasından vurduğum gibi, Allah’ın izniyle 30 Mart’ta da ezici bir üstünlükle Kırıkkale’nin Belediye Başkanı olacağım. İşte bu noktada da en önemli güç sizler olacaksınız. Sizlerin teveccühünüzle ve oylarınızla30 Mart’ta her sandıkta birinci parti olacağız. 30 Mart’tan sonra da hep birlikte, tüm Kırıkkaleliler olarak Kırıkkale’yi yöneteceğiz” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false