Anahtar Kelimeler:

‘Bin kişi işe alacağız'

‘Bin kişi işe alacağız

 Yılmaz projelerini açıkladı

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi ve projelerini açıkladı.

Proje toplantısı

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir yılmaz yaptığı basın toplantısı ile projelerini  tanıttı. Yılmaz Belediyeyi kurumsal bir yapı haline getireceklerini tüm mütehait eli ile ile yapılan işlere son vereceklerini kuracakları belediye şirketlerinde bin kişiyi istihdam edeceklerini söyledi. Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir yılmaz uzun zamandan bu yana beklenen projelerini yaptığı basın toplantısı ile tanıttı. Yılmaz’ın yaptığı toplantıya il genel meclis üye adayları Belediye meclis üye adayları da katıldı.

İyi durumdayız

Toplantı başlamadan önce seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Yılmaz her gittiği mahallede büyük ilgi gördüğünü vatandaşların büyük bir teveccühü ile karşılaştığını söyledi. Yılmaz her partinin anket çalışması yaptığını kendilerinin de anket çalışmaları yaptığını ve oldukça iyi bir durumda olduklarını söyledi. Yılmaz “ 20 senedir siyasetin içindeyim. Değişim partilerde bulundum. Ama her seçimde oylarım giderek arttı. Bu dönemde aynısı görülüyor. Hatta giderek artıyor. Seçimi kazanmak için hiçbir engel yok” şeklinde konuştu. 

Müteahhit işleri kalkacak

Yılmaz Kırıkkale Belediyesini kurumsal bir hale tekrar getireceklerini şirket yönetir gibi değil şehir belediyesi mantığı ile hareket edeceklerini söyledi. Yılmaz “tüm metehait firmalarla yapılan işlere son vereceğiz. Bu işleri belediyenin öz kaynakları ile yapacağız. Örnek vermem gerekirse çöpü kendi elemanlarımız toplayacak. Buz beton fabrikasını tekrar faaliyete geçirerek kilit parkemizi kendimiz yapacağız. Bunun gibi birçok işi belediye kanalı ile yapılacak. Böylece dışa bağımlı değil kendi yağı ile kavrulan bir belediye olacağız” şeklinde konuştu.

Yolları düzelteceğiz

Yılmaz Türkiye’nin hiçbir yerinde 7 metre kaldırım 6 metre yolun olmadığını Belediye başkanın seçilmesi halinde yolları ve kaldırımları tekrar düzene sokacağını söyledi. Yılmaz “ Şehir merkezinde ihtiyaç halinde bir itfaiyenin geçeceği bir ambulansın geçeceği kadar yol yok. Bunun düzenlenmesi gerekiyor. Yolları düzeltirken parkomat uygulamasında belediye eli ile yapacağız” şeklinde konuştu.

Çamur derdi kalmayacak

Yılmaz gittiği kenar mahallerde çamur içinde gördüğünü bu sorunun çözümü için çalışma yapacağını belirterek ”Şehrin her yerine kilit parke yapılacak. Çamur kenar mahallenin sıkıntısı olmaktan çıkacak. İlin gelişmesi için gereken çalışmaları yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Mahir Yılmaz’ın Projeleri

Alternatif enerji kaynakları projesi, Fuar Alanı Kongre Merkezi, Çok katlı otopark, Asansörlü Alt üst geçitler, Otogar Etiler Sanayi Kavşaklarına 4 adet köprülü Kavşak, Şehir Merkezi Islah Projesi, Zümrütkale Doğal Park Projesi, Gündüz Kreş ve Bakımevi, Güneysu Parkı Projesi, Çok amaçlı Spor tesisleri, Etiler Sanayi Bahçelievler Islah projesi, El Emeği göz nuru Projesi, Hobi Bahçeleri Projesi, Hüseyin Kahya Vakıf Üniversitesi,Gönül evleri Projesi, Belediye Öğrenci Yurdu Projesi, Doğu-Batı Kültür Merkezi Projesi, Kırıkkale Belediyesi Şehir Tiyatrosu Projesi, Şefkat evleri ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi, Cenaze İşleri Projesi, Fert Projesi, Orta Anadolu Ticaret merkezi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli