Anahtar Kelimeler:

Belden aşağı siyaset yapmam

Belden aşağı siyaset yapmam

 Yılmaz’dan açıklama…

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz projelerinin açıkladığı toplantıda siyasi hayatında hiçbir zaman belden aşağı siyaset yapmadığını bu yüzden her dönem oyların arttığını söyledi. Yılmaz 18 Mart şehitleri anma günü için de bir mesaj yayınladı.

Seçim açıklaması

Projelerini açıkladığı basın toplantısında Saadet Partisi  Belediye Başkan adayı Mahir yılmaz önemli açıklamalarda bulundu. Siyasi hayatı boyunca hiçbir zaman belden aşağı siyaset yapmadığını ve asla yapmayacağını söyledi. Yılmaz “Son günlerde artan bir dedikodu var. Bunu çıkartanları daha doğrusu nereden çıktığını biliyorum. Ben her zaman doğruları ortaya koydum. Bu yüzden her dönem oylarımı ikiye katlandı. Demekki inanılıyor ve güveniliyoruz. Bugün geldiğimiz bu noktada seçimi kazanmak için gereken ne ise yapacağız. Kırıkkale bu tür dedikodu siyaseti yüzünden hep geriye gitmiştir.Ben Kırıkkale’yi seviyorum. Şahsım ve arkadaşlarımla hizmet etmek istiyoruz.Tek gayemiz bu. Projelerimizle bunu sağlayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

18 Mart için mesaj yayınladı

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz 18 Mart şehitleri anma günü münasebetiyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verdi “Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen önemli bir gün... Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ün, “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı, hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu zaferi gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Türk vatanının ve milletinin ebedi varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyorum...”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı