Anahtar Kelimeler:

Pekdoğan net konuştu

Pekdoğan net konuştu

 ‘Hizmet götüremezsem ben

bu başkanlığı yapmam…’

Kaletepe Mahallesinde gerçekleştirilen mitingde coşkulu bir konuşma yapan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, kendi başkanlığı döneminden bu yana Kırıkkale’nin merkez mahalleleri haricinde yeterli hizmetin gitmediğini belirterek, “Kırıkkale’nin her bir karışına hizmet götüremezsem ben bu başkanlığı yapmam” dedi.

Dürüst açıklamalar

Kendisine teveccüh gösteren, adaylığını açıkladığı ilk günden itibaren yanında bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Adayı Pekdoğan şöyle konuştu: “10 yıl önceki başkanlığım döneminde gençtim, toydum, hatalar yaptım. Hatalarımın cezasını da 10 yıl makamdan beni uzaklaştırarak kestiniz. 10 yıl boyunca ben ne yaptım biliyor musunuz? Hastaneleri gezdim, çay ocaklarını gezdim, dolmuş duraklarını gezdim, ayakkabı boyacılarını gezdim, düğünlerinize cenazelerinize katıldım, 10 yıl boyunca halkla iç içe yaşadım hiç bağımı koparmadım. Nerede hata yaptım, nasıl hata yaptım çok iyi öğrendim. Ben nerde hata yapmışım biliyor musunuz? O gün yanımda olduklarını zannettiğim kişilerden dolayı hata yapmışım.”

Dostlarımı yanımda göreyim

“En baştan beri yanımda olanlara, bana destek verenlere sesleniyorum… Allah aşkına, 30 Mart’tan sonra da yanımdan ayrılmayın. Bazıları şöyle düşünüyor: ‘Başkan yoruldu. Şöyle kendine bırakalım da üç ay beş ay kendini bir dinlesin. Bir ay geçiyor yoksunuz. İki ay geçiyor yoksunuz. Üçüncü ay olduğunda etrafımı gereksiz sarmış oluyor ve siz sevgili hemşerilerime, bana gerçekten destek olanlara yer kalmıyor. Hal böyle olunca da hata yapmak kaçınılmaz oluyor. Ben yapmasam da bu tiplerin yaptığı hatalardan ben sorumlu tutuluyorum.”

Birlikte oluşturacağız

“Kıymetli hemşerilerim… Bir dakika bile bana destek olmaktan geri durmayan, her an yanımda olan dostlarım, Allah’ın izniyle 30 Mart’tan sonra da yanımda olun, yakınımda olun ki doğru insanlarla, gerçek dostlarla gerçek ve büyük işler yapalım. Kırıkkale’ye hep birlikte hizmet edelim. Birileri görsün, ekip nasıl olurmuş, hizmet nasıl olurmuş. Allah bana bu görevi nasip etmişse, sizlerle birlikte, hep birlikte bu görevi yerine getireceğim.”



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false