Anahtar Kelimeler:

Nefsimle ilgili beklentim yok”

 Nefsimle ilgili beklentim yok”

 Son açıklamayı yaptı!

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı yarın yapılacak seçimler öncesinde nemli açıklamalarda bulundu. Saygılı, projelerinin Kırıkkale’yi bütünleştirici gücü olduğunu belirterek çok önemli bir de mesaj verdi, “Nefsimle ilgili bir beklentim var ise Allah bana bu görevi nasip etmesin” dedi. 

Vicdanla oy kullanın

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı yarın yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada şehir için özel projeler ürettiklerini ifade ederek, En Büyük projelerinin Kırıkkaleliyim demek olduğunun altını çizdi. Mehmet Saygılı, “Kırıkkaleliyim demek bir ayrıcalık olacak. Hep birlikte el ele, gönül gönüle bu kutlu yolda ilerleyeceğiz. Amacımız birlik ve beraberliği sağlamak. Seçimler yarın yapılacak. Vatandaşımızdan tek isteğim, herkes elini vicdanına koyarak oyunu kullansın. Benim bu makamda kendi nefsim için iğne ucu kadar bir beklentim varsa Allah bana bu makamı nasip etmesin” ifadesinde bulundu.

‘Kırıkkale benim ümidimdir’

Kırıkkale benim doğduğum ya da ekmeğimi kazandığım şehirden daha çok Kırıkkale benim ümidimdir diyen Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, “Tek amacım Kırıkkale’nin layık olduğu yere gelmesidir. Bu amaç doğrultusunda bu görevi en iyi şekilde yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. İçinde yaşayan hemşerilerimizin övünç ile bahsettiği bir şehir olması en arzumdur. Bu şehri tüm gayretimizle daha yaşanılır, daha huzurlu ve daha modern ve daha da öte marka şehir yapmak amacımızdır. Bunların tamamını yapabilmek için şehre sahip çıkmamız gerekmektedir.

‘Maksimum gayreti sarf edeceğiz’

Bizler Kırıkkaleliyiz diyeceğiz ve ortak aklı ve her türlü istişare mekanizmalarını hareketli tutarak halkımıza beklentilerinin ve isteklerinin doğrultusunda yeni bir Kırıkkale’yi birlikte inşa etmek için elimizden gelen maksimum gayreti sarf edeceğiz. Kırıkkale’de yapmayı düşündüğümüz bütün projelerimize ilgililerle istişare ederek ortak çözüm yollarını harekete geçireceğiz. Başarı bütün bu çalışmaları gerçekleştirdiğimizde kendiliğinden gelecektir. Bizler şahıs olarak nefsimiz adına tek beklentimiz Allah’ın rızasını ve Kırıkkale halkının takdirini kazanmaktır.

‘Milletimiz iki şeyi asla affetmez’

Başka bir beklentimiz var ise tekrar söylüyorum Allah bize bu makamı nasip etmesin. Sandıktan çıkacak sonuç, milletimizin beklentisi ve kararıdır diyen Saygılı, “Millet asla yanlış yapmaz ve çıkacak sonucun başımızın üstünde yeri vardır. Çünkü halkımız Kadirşinastır, yapılan hizmetleri unutmaz ve kimin hizmet edip etmeyeceğini çok iyi bilir. Milletimiz bunu her defasında göstermiştir ki kabul etmeyeceği iki şey vardır. Birincisi her türlü vesayeti asla kabul etmez. İkincisi ise beytülmal a el uzatanı da asla affetmez. 

‘Artarak devam edecektir’

Daha önce açıklamalarımızda olduğu gibi her bir projemizi ilgililerle ve Kırıkkale halkı ile istişare ederek, özellikle şehrin iki yakasını birleştirecek, Devlet Demir Yolları (DDY)’nin bir kısmının zemin altına alınması şehir kimliğini yansıtacak marka şehir parkımızın gerçekleşmesi, şehir trafiğini rahatlatmaya yönelik yapmak istediğimiz düzenleme ve otoparkların yapılması için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Belediyeciliğin asli görevlerinin aksatmadan yürütülmesi için yönetim anlayışımızla, tüm ekibimizle yine elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Her türlü olumsuzluklara rağmen mazeret üretmeden bu emanet bize verilirse hizmetlerimizi aksatmadan artarak devam edecektir.

‘Ses getirecek adımlar atacağız’

Kendisinin de bir esnaf olduğunu ifade eden Mehmet Saygılı, “Ben de bir esnafım. Esnaflar şehrin nabzını tutan kişilerdir. Nerde ne sorunun olduğunu çok iyi bilir. Ben vatandaşımızın içinden çıkmış birisiyim. İlk kez bir esnaf, Kırıkkale Belediye Başkanlığına aday oluyor. Bu yüzden konulara, sıkıntılara vakıfım. Vatandaşımızı kırmadan, güler yüzlü hizmet politikamız ile şehri topyekün kucaklayacağız. Kırıkkale’yi şehir yapmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldıracağız. Ve kentleşme adına büyük ve bir o kadar ses getirecek adımlar atacağız.

Mega projeler ile yeni bir kent

Kırıkkale’de fizik projelerinden de bahseden Mehmet Saygılı, “Kentsel dönüşüme önem vereceklerini belirterek, “Cumhuriyet Meydanının altı otopark yapılacak. Şehrin içinden geçen tren yolu yer altına alınarak eski yolun olduğu alan sosyal alan olacak. Ardiyeciler sitesi kaldırılacak ve yerine gezinti ağırlıklı şehir kimliğine yakışır park yapılacak. Yeşilöz deresi ıslah edilecek, Etiler ve Alpaslan Pehlivanlı Bulvarının olduğu mevkide kavşaklar oluşturulacak. Şehir giriş kavşağı yapılacak. Uluslararası etkinlik yapacak kapasitede Kültür Merkezi binası inşa edilecek. Emekliler için ‘Hobi Bahçeleri’ kurulacak. Artık ihtiyaca cevap veremeyen Celal Bayar Parkına alternatif Kırık köyü ormanında büyük bir Kent Park yapılacak. Uygun mahallelere mahalle konakları yapılacak. Mevcut parklar ve yeşil alanlar elden geçirilecek, spor alanları genişletilecek, tüm projelerde engelli vatandaşlara yönelik bölümler olacak.

‘İşçimizin yüzünü güldüreceğiz’

Allah nasip ederde bu göreve gelirsek eğer, en başta çalışan işçimizin, çalışmalarında önündeki engelleri kaldıracaklarını ifade eden Saygılı, “Özel sektörden gelme bir kişi olarak, çalışanlarınızı mutlu etmez iseniz, onlarda sizi mutlu etmez. Yaptığınız işten verim alamazsınız.  Bu yüzden benim en büyük sıkıntısını yaşadığım konulardan birisi bu. İşçimizin yüzünü güldüreceğiz. Onları mutlu edeceğiz. Bunu her manada düşünebilirler. Kırıkkale Belediyesi personelinin kılığıyla, kıyafetiyle, oturuşuyla, kalkışıyla, mutluluğu ve gülen yüzü ile bir ayrıcalığı olacak. En baştan başlayarak tüm sorunları göreve geldiğimiz gün çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 30 Mart seçimlerinin öncelikle milletimize, ülkemize ve Kırıkkale’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hakkımızda ve şehrimiz ile ilgili hayırlısı ne ise o olsun” dedi. 

İşte AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın Projeleri

1.Cumhuriyet Meydanının altı otopark yapılacak

2.Şehrin içinden geçen Tren yolu yer altına alınarak eski yolun olduğu alan sosyal alan olacak.

3.Ardiyeciler sitesi kaldırılacak. Yerine gezinti ağırlıklı şehir kimliğine yakışır park yapılacak.  Yeşilöz deresi ıslah edilecek.

4.Etiler ve Alpaslan Pehlivanlı Bulvarının olduğu mevkii ye kavşaklar yapılacak.

5.şehir giriş kavşağı

6.Uluslararası etkinlik yapacak kapasitede Kültür Merkezi binası

7.Emekliler için ‘Hobi Bahçeleri’ kurulacak.

8. Artık ihtiyaca cevap veremeyen celal Bayar Parkına alternatif Kırık köyü ormanında büyük bir Kent Park yapılacak.

9.Uygun mahallelere mahalle konakları yapılacak.

10.Mevcut parklar ve yeşil alanlar elden geçirilecek. Spor alanları genişletilecek. Tüm projelerde engelli vatandaşlara yönelik bölümler olacak.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false