Anahtar Kelimeler:

Keskin ALTINIŞIK” dedi

Keskin  ALTINIŞIK” dedi

 “Benim sevdam Keskin”

Su borcu için

müjde verdi

Demokrat Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Bülent Altınışık, seçime bir gün kala ilçe meydanında kalabalık bir miting düzenledi. Yağmura rağmen kalabalık dağılmadan Altınışık sloganları attı.

Ilıcan’dan tam destek

Seçime bir gün kala Keskin Belediye Başkan Adayı Bülent Altınışık’tan tam anlamıyla gövde gösterisi geldi. Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Altınışık, ilçe meydanında öğleden sonra yağmur altında çok büyük bir kalabalıkla miting düzenledi. Miting öncesinde Ömer Faruk Ilıcak ve ekibi Altnışık’a destek vermek için meydana geldi. Altınışık, Ilıcan ve beraberindekiler şehir turu atarak gövde gösterisinde bulundular. Daha sonra meydana gelen ikili ve kalabalık için kurban kesildi.

Geniş katılım oldu

Yağmur altında meydan mitingi düzenleyen Bülent Altınışık, geçmişte yaptığı hizmetleri anlattı ve bundan sonra yapacağı çalışmalardan bahsetti. Altınışık, Belir Atalay’ın “kıytırık” açıklamasına, Keskin’e gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in açıklamalarına cevap verdi ve “Keskin’i bu kadar seviyordunuz da niye bugüne kadar hiç gelmediniz. Su borcunu, belediye çalışanlarının alacaklarını niye bugüne kadar ödemediniz” dedi. Altınışık’a Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu ve Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çemen’de destek verdi.

Gökçek’e açıklama

Söze Melih Gökçek’in açıklamaları ile başlayan Altınışık, “Biliyorlar ki adayları kazanamayacak. O yüzden sökün sökün geliyorlar destek için. Ama bu da yetmeyecek. Bu ara Keskin çok bakan görüyor. Sebebi de seçimler geldi. Melih Gökçek buraya park yapacakmış. Senin yapacağını söylediğin parkı ben on sene önce buraya yaptım zaten. Ama ortadan kaldırdılar. Türkiye’nin yedinci büyük hayvanat bahçesini kurdum. İçindeki hayvanları sen alıp götürdün. Bu mu senin hizmetin Keskin’e. Keskin stadına kıytırık demiş, yeni stad yapacakmış. O kıytırık dediğin stadı biz on sene önce yaptık da bu hale getirdiler” dedi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a da seslenen Altınışık, “Ortada bir kıytırık lafı var biliyorsunuz. İşte böyle bir yaklaşım sergiliyorlar” diye konuştu.

Neler yapıldı?

Kendisini dinleyen kalabalığa ve Keskin halkın seslenen Altınışık, “Ben sizlere hizmet ettim. Hizmet edene sahip çıkın. Keskin’e park yaptık, hayvanat bahçesi kurduk. Belediyeyi araçlarla donattık. Belediye’de fotokopi makinesi bile yoktu. Fırın yaptık, hamam yaptık, spor salonu yaptık, stad yaptık, büz şantiyesi kurduk, mahallelerin kanalizasyon yoktu, tuvaletler dışarıdaydı. Kanalizasyonlarını yaptık. Yollar açtık, asfalt döktük. Neler yaptık neler… Hem de bunları birilerinin söylediği gibi 60 trilyona yapmadık.

Harcama rakamlarını açıkladı

Diyorlar ki 50-60 trilyon götürdü. Bütün hizmetleri 2 trilyon 720 milyar liraya eski parayla yaptık, 4 trilyon 668 milyar lira da eski parayla personele maaş ödedik. Toplamda 7 trilyon 332 milyar liralık harcamamız oldu eski parayla. Bunlar maaşları bile ödemedi. Bu rakamlar belediyenin resmi rakamlarıdır. Belediyeden aldım. Üstüne bir kuruş ilave eden olursa yakasına yapışırım. Ben başkanlığı bıraktıktan sonra müfettişleri çağırıp hakkımda davalar açtırdılar. Hepsinden aklandım. Bu benim onurum ve şerefimdir. Kimse bu konuda hiçbir şey iddia edemez” dedi.

Bu Keskin’in seçimi

Konuşmasına devam eden Altınışık, “99’da belediyeye geldiğimde hiçbir şeyi yoktu belediyenin. Ne yapıldıysa ben yaptım. Ne alındıysa ben aldım. Ama şimdi ortada hiç biri yok. Bu mu sizin hizmet anlayışınız. Burada toplantı yapıyorlar, Yahşihan’dan Bahşılı’dan hanım kardeşlerimizi getiriyorlar kalabalık olsun diye. Görsünler kalabalığı. Yağmur yağınca herkes dağılır gider diyorlardı. Bakın kimse dağılmadı. İçinizde Yahşihan’dan, Bahşılı’dan gelen var mı? Yok… Niye çünkü bu Keskin’in seçimi” dedi.

Maaşlar ödenecek

Rakiplerin bazı açıklamalarına da göndermede bulunan Altınışık, “Biri diyor cezaevi açılacak 500 kişi alacağız, bir başkası belediyeye 400 kişi alacağız diyor. Neyle alacaksın, nasıl alacaksın. Cezaevinin bitmesine 3 yıl var, 400 kişiyi nasıl alacaksın? Belediye maaş ödeyemiyor, 400 kişi daha alacaklarmış. Siz önce maaşları bir ödeseydiniz. 5 yıldır çalışanlar perişan. Bunlara inanmayın. Ben göreve gelince maaşları ödeyeceğim. Süreye yayıp ödeme yapacağım. Kimse sıkıntı yaşamayacak” diye konuştu.

Benim sevdam Keskin

Yapacağı çalışmalardan da bahseden Altınışık, “Hastanemiz açılacak. Her ay 100 hanımı Konya’ya, Menzil’e, Diyarbakır’a gezmeye götüreceğiz. Gençleri İstanbul’a götüreceğiz. İstanbul’u görsünler. Alo sağlık hattı kuracağız. Sağlık hizmeti vereceğiz. Emekliler ve yaşlılarımızın maaşını evinde teslim edeceğiz. Kapalı spor salonu, stad açılacak. Sporcu yetiştireceğiz. Sizlere her yıl şenlik düzenliyordum. Mayıs’ta şenliğimiz başlayacak. Benim sevdam sizlersiniz. Benim sevdam Keskin’dir” dedi.

Su borcuna müjde

Son olarak su konusunda da bir müjde veren Altınışık, “Bu kazada 5 bin lira, 7 bin lira su borcu olan hemşehrim var. Akmayan suya borçlanmışlar. Her gittiğim yerde dert yanıyorlar. 1 Nisan günü ben gelince o borçlardan kurtulacaksınız. Faizini sileceğim, ana parayı da 60 aya böleceğim, hiç sıkıntıya düşmeden ödeyeceksiniz” diye konuştu. Mitingin sonunda Altınışık, yağmur altında kendisini meydandan ayrılmadan dinleyen ve “Başkan Altınışık” sloganları atan hemşehrilerine karanfil dağıttı, çocuklara da oyuncak hediye ederek, kendisine gösterilen desteğe teşekkür etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli