Anahtar Kelimeler:

YGS biricisi…

YGS biricisi…

 Maltepe’den çıktı!

2014 YGS’da Kırıkkale’de Maltepe Dershanesi birincisi çıkardı. Fen Lisesi’nde okuyan ve Maltepe Dershanesi öğrencisi Merve Erdem, YGS’de Kırıkkale birincisi oldu. Türkiye genelinde ise 335 sırada yer aldı.

Binci oldu

Birincilik sonucunu değerlendiren Maltepe Dershaneleri Müdürü Bayram Günsili, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da dershanemiz ildeki dereceleri topladı. Bu başarıda emeği geçen aileleri, okul ve dershane öğretmenlerini kutluyorum. Dershanemizin ve öğrencilerimizin bu başarısını LYS’de de sürdüreceğine inanıyorum.” diye konuştu. Kaliteli ve bilimsel ilkelere uygun eğitim hizmeti sunmak tüm eğitim kurumlarının ortak hedefi olduğunu ifade eden Günsili, “Bunun için işletmelerin kendi iç işleyişlerini yeniden düzenlemeleri, bazı faaliyetlerini geri bildirime tabi tutmaları, şebeke organizasyonlarını geliştirmeleri, değişen Çağa ve bilimsel yeniliklere ayak uydurmaları gerekmektedir.

Açıklama yapıldı

Maltepe Dershaneleri bu vizyonu ile eğitimde öncü kurum olmanın sorumluluğunu taşımaktadır. Her yıl binlerce öğrenciye rehber olmak ve üniversiteye yerleşebilmeleri için en iyi eğitimi almalarını sağlamak bizim en temel gayemizdir. Eğitimde toplam kalite ilkesine göre hareket etmenin ve başarılı olmanın ana prensibi ise daima öğrenci odaklı hareket etmektir. Öğrencinin ihtiyacına cevap verecek bilgi, kültür, hizmet ve ekipman sağlandığı taktirde başarılı olmamak için bir sebep kalmayacaktır.” dedi. Maltepe Dershanesi’ne gitmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Merve Erdem ise “Başarılı olmamda dershane, okul ve veli üçgeni etkeni güçlü oldu. Öğretmenlerimin çabaları beni birinci yaptı. Kendilerine teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli