Anahtar Kelimeler:

Bakır'dan mesaj:

Bakır

 “Birlikte yöneteceğiz…”

Her Perşembe toplantı olacak

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır belediyeyi halkla birlikte yöneteceklerini söyledi.

Bakır’dan ilk açıklamalar

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır belediyeyi halkla birlikte yöneteceklerini söyledi. Kenttin sorunlarının ve yapılacak yatırımların halkla paylaşılacağını belirten Bakır düzenlenecek halk günlerinde herkesin söz hakkı olacağını belirtti. Mutlu Erol Bakır Belediyeyi halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi. 

Halk günü olacak

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Belediye Meclis Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kırıkkale’de belediyenin yapacağı çalışmalardan halkın haberi olması gerektiğini belirten Bakır, her Perşembe halk günü yaparak, şehirde olan yatırımların, projelerin, isteklerin ve taleplerin vatandaşlarla paylaşılacağını söyledi. Kentte kendilerinin görmediği sorunların ve yapılacak yatırımların halkla bire bir görüşülerek yapılacağını belirten Bakır, halkın hem bilinçlendirileceğini, hem de halkın projelerinin değerlendirileceğini bildirdi.

Başarılı olunacak

Her Perşembe günü halk günü oluşturacaklarını belirten Bakır, Kırıkkale’nin sorunlarını halktan dinleyeceklerini açıkladı. Bu projeye kent genelinde bulunan bütün kurumlara örnek olması gerektiğini belirten Bakır, halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla çalıştıklarını kaydetti. Halkın istek, talep ve önerilerinin değerlendirileceğini belirten Bakır, duruma göre yol haritası oluşturarak sorunların üstüne gideceklerini ifade etti. Halkla iç içe olan belediyelerin başarılı olduğunu belirten Bakır, kendilerinin de bunu uygulayarak başarılı olacaklarına inandıklarını açıkladı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli