Anahtar Kelimeler:

Saygılı'ya seri ziyaretler

Saygılı

 Önemli isimler ziyaret etti 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ziyaretler devam ediyor. Dün bazı önemli isimler Saygılı’yı ziyaret etti.

Arslan ziyareti

Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya tebrik ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. İkili bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaretinden dolayı Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’a memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

MKE ziyareti

MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ve kurum yöneticileri Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ederek Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutladılar. Genel Müdür Yardımcıları Kadri Uyanık, Hayrettin Özden ve Sait Demirci’nin de hazır bulunduğu ziyaretle ilgili açıklama yapan İzzet Artunç ‘Kırıkkale Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Saygılı’yı kutluyoruz. Başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kırıkkale Belediyesi ile önceden olduğu gibi koordineli çalışacağız’ dedi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da MKE Genel Müdürü İzzet Artunç ve Genel Müdür Yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

TEMA ziyareti

Tema Vakfı Kırıkkale İl Temsilcisi Mehmet Hilmi Kalkan ve yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya tebrik ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Tema Vakfı Kırıkkale İl Temsilcisi Mehmet Hilmi Kalkan Başkan Saygılı’ya Tema Vakfının rozetini taktı. Ziyaret sonrasında günün anısına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya şiir kitabı hediye ettiler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false