Anahtar Kelimeler:

Demir'den cemaat tavrına açıklama

Demir

 “Attıkları çamurlar

yüzlerine bulaştı”

 

Cemaat için neler söyledi?

Belediye’de neler olacak?

Sonuçlar ne zaman belli oldu?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir seçim sonuçları ve sonrası, seçimden yaşananlar ve Belediye’nin durumu konusunda Haberkale’ye özel demeç verdi.

Çamur yüzlerine bulaştı

Seçimde yine büyük bir zafer kazandıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Kırıkkale’de eski siyasi aktörlerin desteğine rağmen AK Parti olarak seçimde fark attıklarını belirtti. Cemaatin de etkili olmadığını vurgulayan Demir, söyleşide cemaat için önemli açıklamalarda bulunarak, “Bu seçimde AK Parti’ye karşı çamur atanlar oldu. Ancak atmış oldukları çamur yüzlerine bulaştı” diye konuştu.

Parti içindeki isimler ne yaptı?

Demir, “Biz siyaseti inanarak yapıyoruz. 17 Aralık’tan sonra cemaatin gerçek yüzünü görmeye başladık. O tarih cemaatin ve paralel yapının gerçek yüzünü gösterdi. Ne yaptılarsa olmadı. Partimizin yönetiminde ve meclis üyeleri arasında cemaat mensubu diyebileceğimiz arkadaşlarımız var. Onlar da durumu gördü. Cemaat ile aralarına mesafe koydular” dedi.

Dinleme olayı

Kendisinin de dinlendiğine yönelik sorumuz  üzerine açıklamada bulunan Demir, suç duyurusunda bulunup bulunmayacağına dair de bilgi verdi ve “”Bizleri de dinlemişler. Bunları öğrendik. Henüz suç duyurusunda bulunmadım ama bulunmayı düşünüyorum” dedi.

Her yiğidin bir yoğurt…

Kırıkkale’de Mehmet Saygılı ile Belediye’de yeni bir dönemin de başladığını açıklayan Demir, bu yeni dönemin Kırıkkale için hayırlı olmasını diledi. Demir, nasıl bir Belediye ve Kırıkkale beklendiğine yönelik sorumuz üzerine, “Belediyeyi farklı bir oy oranı ile kazandık. Kırıkkale’yi güzel bir çalışma süreci bekliyor. İlk iş maaşların ödenmesi oldu. Böyle devam edip gidecek. Bu adımlar artacaktır. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi varır. Bunu göreceksiniz” dedi.

Sonuçlar ne zaman belli oldu?

Seçim için çok profesyonel bir çalışma yürüttüklerini de söyleyen Mehmet Demir, sonuçlara da kısa süre sonra ulaştıklarını belirterek, “Biz bu seçimde çok profesyonel bir çalışma yürüttük. Öyle bir çalışma yaptık ki, sonuçlara kısa sürede ulaştık. Zaen sonuçların yüzde 96’sı saat 21:30 gibi elde edilmiş oldu. Sonuçları da bu saatten sonra ilan ettik ve kutlama yapıldı” diye konuştu. SÜRECEK

YARIN:

Cumhurbaşkanlığı seçim süreci

Genel seçimler ve dar bölge uygulaması

Aday olacak mı?

Kırıkkale’ye dar bölgede ne bekliyor?



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false