Anahtar Kelimeler:

TURCELL mağdur ediyor

TURCELL mağdur ediyor

 Bu kadarı da fazla!

İletişim kurumlarından biri olan Turkcell, servis hizmetleri ile müşterilerini tam anlamıyla mağdur ediyor…

Şikayet siteleri bile var!

Türkiye iletişim devlerinden biri olan Turkcell, sunduğu hizmetler, iletişim, telefon satışı ve özellikle bunların sonrasındaki servis hizmeti ile müşterilerini tam anlamıyla mağdur ediyor. Firmadan telefon alan ve arızalı çıkan telefonlara tekrar ulaşmak o kadar da kolay olmuyor. Kırıkkale’de bir çok kişinin bu konuda mağduriyet yaşadığı gözleniyor. Mağdur sayısı o kadar çok ki, internette mağdurların forum siteleri bile bulunuyor. Hatta Turkcell’den mağdur olanlar dernek bile kurmuş durumdalar.

Neler yaşanıyor?

Firmadan telefon alanlar, telefonda herhangi bir arıza çıktığında ilk iş olarak firmanın Kırıkkale’deki bayisi veya servis hizmeti veren kuruluşa gidiyor. Abone telefonu kimden aldıysa arıza durumunda aldığı yer ile temasa geçiyor. İşte ne oluyorsa bundan sonra oluyor. Telefon bakım veya onarım için alınıyor, ancak ondan sonra telefonu geri almak mümkün olmuyor. Belki birkaç dakikalık, belki de birkaç saatlik tamirat işi günler, hatta haftalar sürüyor.

Tepki çekiyor

Büyük ve gösterişli reklamlar ile dikkat çekmeye çalışan firmanın satıştan sonra servis ve bakım hizmetleri konusunda kanaat olarak hiç de geçerli ve iyi bir not aldığı düşünülmüyor. Forum siteleri ve şikayet sayfalarına bakıldığında bir çok kişinin benzer durumlardan yakındığı örülebiliyor. Kırıkkale’deki aboneler de artık firmanın bu tutumundan ve hizmet kalitesinden adeta yaka silkiyorlar.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli