Anahtar Kelimeler:

Yılın hemşiresi ödüllendirildi

Yılın hemşiresi ödüllendirildi

 Tören yapıldı

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşirelik Haftası münasebetiyle YİH’de yılın hemşiresi seçilen Nazmiye Erdoğan ödüllendirildi.

Ödüle layık görüldü

Vali Ali Kolat hastaneye gelişinde poliklinikleri ziyaret ederek burada tedavi için bekleyen vatandaşlarla görüştü ve onlarla bir süre sohbet etti. Yüksek İhtisas Hastanesi’nde düzenlenen ödül törenine Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Feramis Güngüneş ve diğer yetkililer katıldı.

Vali ödül verdi

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında Hemşirelik Haftası’nın kutlandığını; İl Sağlık Müdürlüğü olarak çalışan hemşireler arasından çalışması, örnek kişiliği ve gösterdiği performansıyla yılın hemşiresi seçildiğini belirtti. Bu sene de hemşire Nazmiye Erdoğan’ın gösterdiği fedakârlık ve üstün başarısıyla bu ödüle layık görüldüğünü söyledi. Vali Ali Kolat tarafından yılın hemşiresi seçilen Nazmiye Erdoğan’a Başarı Belgesini verildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false