Anahtar Kelimeler:

Can, vatandaşı dinledi

Can, vatandaşı dinledi

 Çalışmaları anlattı

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sorunlar ele alınıyor

Can, partisinin il başkanlığında, vatandaşlarla görüştükten sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Taşeron işçilerle ilgili yasa tasarısının komisyondan geçmek üzere olduğunu belirten Can, TBMM`de bu hafta ceza kanunu ve torba yasaları görüşeceklerini söyledi. Siyasi parti amblem ve sembollerinin birbirine benzetilip seçmenin zihninin bulandırılmasına yol açan sorunları ele aldıklarını vurgulayan Can, şunları kaydetti:

İhlaller sona erecek

"Siyasi parti, tüzüğünde belirlenmiş olan veya yetkili organlar kanalıyla sonradan karar altına alınan ya da Anaysa Mahkemesi tarafından kapatılmış bir siyasi partinin sembolünü, işaretini, rumuzunu kullanan siyasi partiler aleyhine müracaat edecek. Anayasa Mahkemesi 30 gün süre verecek. Bu süre zarfında o parti bu aykırılığı gidermez ise bu sembol ve rumuzları kullanamayacak. Vermiş olduğumuz teklifle bu ihlallerin önüne geçeceğiz.”



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli