Anahtar Kelimeler:

Kedidir kedi!

Kedidir kedi!

 Otomobilinin motoruna kedi girdi        

Kırıkkale`nin Yaylacık mahallesinde emekli hakim Abbas Ceran`ın park halindeki otomobilinin motor bölümüne giren yavru kedi, gelen itfaiye ekibi tarafından çıkarılamayınca, çağrılan otomobil tamircisi tarafından çıkarıldı.

Yolun kenarına bıraktı

Abbas Ceran`ın eşi Funda Ceran kediyi evinde besleyeceğini söyledi. Ankara`dan, Kırıkkale`nin Yaylacık Mahallesi 18`nci Sokak`ta bulunan hasta bir yakınına ziyarete gelen emekli hakim Abbas Ceran, 06 EZ 5030 plakalı otomobilini yolun kenarına bıraktı. Ziyaret sonrası Ankara`ya dönmek isteyen Ceran, otomobilinin üzerinde `Arabanın motor bölümünde kedi yavrusu var` notu buldu, bir süre sonra da kedi sesi duydu. Aracından kedi yavrusunu çıkarmayı başaramayan Ceran`ın yakınları, Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi`nden yardım istedi. Gelen itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşısına rağmen yavru kedi çıkarılamadı.

Evimde besleyeceğim

Bu kez Kırıkkale Sanayisi`ndeki bir oto tamircisinden yardım talebinde bulunuldu. Otomobilin motor bölümünde akünün altına giren yavru kedi, yaklaşık 3 saatlik çaba sonrası güçlükle çıkarıldı. Otomobil sahibi Ceran, "Önce belediye itfaiyesi, ardından tamircilerin uzun uğraşları sonucu yavru kediyi çok şükür sağ olarak çıkardık. Bizi 3 saat yolumuzdan alıkoymasına rağmen sağ olarak çıkarılmasına Sevindik" dedi. Emekli hakim Abbas Ceran`ın eşi Funda Ceran ise ailece yavru kedinin bir zarar görüp, ölmesine gönüllerinin hiçbir zaman razı olamayacağını belirterek, "Ankara`ya götürüp evimde besleyeceğim” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false