Anahtar Kelimeler:

‘Mutsuzluk yaşanmasın!'

‘Mutsuzluk yaşanmasın!

 Emniyet Müdürü açıkladı

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından "Sizin Mutluluğunuz Başkalarının Mutsuzluğu Olmasın Projesi`` kapsamında, düğün ve kutlamalarda silahla havaya ateş açılmasının önüne geçebilmek amacıyla mahalli sanatçılara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Açıklama yapıldı

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, kurumun brifing salonundaki toplantıda, düğün sahiplerinin mutluluğunun başkalarının mutsuzluğu olmaması için bu toplantıları yaptıklarını söyledi. Yaz aylarında düğünlerin sayısı arttığı için daha çok duyarlılık gösterilmesi gerektiğini belirten Onar, şunları kaydetti: "Biz emniyet olarak üzerimize düşen görevi yapmak ve sanatçıları düğünlerde silah atanları uyarmak için burada toplandık. Silah atanların bir cana kıyabileceğini, mala zarar verebileceğini etrafınızdaki insanlara lütfen anlatın. Biz mahalle baskısı yaratmak istiyoruz.

Bilgi verildi

Herkes 3 - 5 kişiye ulaşırsa bu şehirde güvenlik adı dediğimiz bir proje oluştururuz. Dolayısıyla insanları bilinçlendirerek insanlara zarar vermesini önleriz. Önceden ne kadar çok tedbir alırsak iyi olur. Bunun için de düğün sahiplerine ve siz sanatçıların gereken önlemi almasını arzu ediyoruz." Asayiş Şube Müdürü Ahmet Güler ise slayt eşliğinde sanatçılara uyarılarda bulunarak, düğünlerde atılan serseri kurşunların insanların ölümüne, yaralanmasına ve sakat kalmasına neden olduğunu, bu olumsuzlukların yaşanmaması için daha dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli