Anahtar Kelimeler:

Halk gününe ilgi sürüyor

Halk gününe ilgi sürüyor

 Şikayetler takip ediliyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı vatandaşların sorunlarını halk gününde dinledi. Halk gününe her Perşembe olduğu gibi bu Perşembe gerçekleştirildi. Vatandaşlar her hafta olduğu gibi bu hafta da yoğun ilgi gösterdi.

Sorunlar giderilecek

Halk Günü buluşmaları Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Halk Gününe Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra Belediye Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri katıldı. Vatandaşların imar, emlak, su, yol gibi konuların çoğunlukta bulunduğu istek ve şikayetleri dinleyen Saygılı istek ve şikayetlerin çözümü için Belediyenin tüm birimleri ile uyum içerinde çalışarak sorunların giderileceğini belirtti. 

Engellilerle ilgili projeler var

Bir engelli vatandaşlar ise engelli vatandaşlara yönelik çalışmaları konusunda isteğini belirttiler ve Halk Günü hakkında bu tür etkinlikleri Kırıkkale’mizde görmekten mutluluk duyduğunu ve kendisine çok teşekkür ettiğini söylediler. Saygılı ise ‘Engelli vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz var dernek yöneticileri ile görüşüyoruz, bu projeler ile engelli vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağımıza inanıyoruz’ şeklinde konuştu.

Şikayetleri takip ediyoruz

Halk gününe gelen vatandaşlarla Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya böyle bir etkinlikten dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuşmasında halk gününde ki istek ve şikayetlerin hassasiyetle takip edildiğini ve çözüm için vatandaşlarımıza gerekli dönüşümün yapılacağını kaydetti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli