Anahtar Kelimeler:

Öyle kaçar gibi gitmek yok!

Öyle kaçar gibi gitmek yok!

 Hesap vereceksin!

 

İhaleler ve yaptığı

işler mercek altında!

 

YOK ÖYLE YAĞMA!

Kırıkkale’de çok başarısız bir dönem yaşayan, Kırıkkale’ye de sağlıkta başarısız dönem yaşatıp bu alanda gerilemesine neden olan ve istifa eden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş’ın ardından yaptığı ihaleler ve malzeme alımları ile işleri mercek altına alınıyor.

Yanına kâr kalmasın

Sağlık alanında çok başarılı bir konumda olan Kırıkkale’nin bu alanda görev süresi boyunca adeta yerlerde sünmesine neden olan ve istifa ederek Kırıkkale’de hiç kimse ile devalaşmadan adeta kaçar gibi ayrılan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş’ın ardından Kırıkkale’deki başarısız uygulamaları yakasını bırakmayacak. Öztaş’ın Kırıkkale’de görev süresi boyunca yaptığı ihaleler, işler ve malzeme alımları mercek altına alınıyor.

Gereğini biz yapacağız

Peki bunu kim yapacak? Kırıkkale’de bu tür durumlarda hiçbir hassasiyet gözlenmediği ve her şeyi yapanın yanına her şey kâr olarak kaldığı için bunu kamu yayıncılığı adına biz yapıyoruz. Bu konuda bir soruşturma başlatıyoruz. Gerek bilgi edinme yasası ve gerekse hastaneden edindiğimiz ve edineceğimiz bilgiler doğrultusunda yaşanan gelişmelerin hukuki boyuta taşınması için çaba göstereceğiz. Bununla ilgili olarak hastane çalışanlarına çağrıda bulunuyoruz. Bizlere bu konuda aktaracakları bilgi ve belgelerin gereğini yapacağız.

Çağrı yapıyoruz

Yeni hastanenin yapımı, içinin döşenmesi, malzeme alımları, ihaleler, tıbbi cihazların alımı ve tefrişatı konusunda bilgi ve belge bekliyoruz. Kırıkkale’nin sağlık alanında rezil bir dönem yaşamasına neden olan Öztaş’ın yaptığı yanına kâr kalmasın ve bir daha bu tür hadiseler yaşanmasın diye kamu yayıncılığı gereği, herkesten hassasiyet bekliyoruz. Bunun için de çağrı yapıyoruz. 



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli