Anahtar Kelimeler:

Akçay göreve başlıyor

Akçay göreve başlıyor

 AK Parti Kırıkkale Teşkilatı’nda il başkanının kim olacağı merak ediliyordu. İl Başkanı Mürsel Akçay oldu. Şimdi, yeni yönetimi oluşturma zamanı geldi.

Adı gündemdeydi

Görevden alınan iller arasında yer alan Kırıkkale’de AK Parti İl Başkanı’nın kim olacağı merak ediliyordu.  Yönetimin istifasının istenmesinin ardından eski İl Başkanı Mehmet Demir ve beraberinde Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilatı istifa etmişti. Bu yaşanan gelişmenin ardından Kırıkkale kamuoyunda uzun süredir yeni İl Başkanının kim olacağı konuşuldu. İl Başkanı sonunda belli oldu. Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun Enver Kılıç, Orhan Aytekin ve Mürsel Akçay ile görüştükten sonra gece yarısı Akçay’ın ismi konusunda karara vardığı bildirildi.

Basın toplantısı olacak

Uzun süren görüşmelerin ardından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına, geçmişte Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve Kırıkkale Milletvekili aday adayı olan Mürsel Akçay getirildi. Böylece il başkanlığı merakı sona ermiş oldu. Budan sonra yönetim belirlenecek. Akçay, Salı ve Çarşamba günlerini Genel Merkezin düzenlediği il başkanları toplantısında geçireceğini belirterek, Perşembe günü basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Çalışmalara başladı bile

Akçay yaptığı açıklamada, “Perşembe günü düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile kamuoyuna il başkanlığımızı duyuracağız. Çalışmalarımızı şu anda başlattık. Yeni teşkilatımızı Genel Merkezimizin oluşturduğu kriterler çerçevesinde oluşturacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde yeni yönetimimizi belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli