Anahtar Kelimeler:

Lys`de şampiyonlar bakın nereden çıktı!

Lys`de şampiyonlar bakın nereden çıktı!

  

2014 Lisans Yerleştirme Sınavı’nda ( LYS) birincilikleri yine Kızılırmak Liseleri topladı. Maltepe Dershaneleri de LYS’deki başarılarını ve derece yapan öğrencilerini açıkladı.  

Okulun başarısı

2014 Lisans Yerleştirme Sınavı’nda ( LYS) birincilikleri yine Kızılırmak Liseleri topladı. Özel Kızılırmak Liseleri Müdürü Sinan Keskinkılınç, Canan Ergin ve Satuk Buğrahan Çelebi’nin Kırıkkale birincisi olduğunu söyledi. Keskinkılıç, "Elde edilen başarılar, sistemli bir çalışmanın ürünüdür. Özel Kızılırmak Liseleri olarak Kırıkkale’ye daha yüksek başarılar yaşatmak için ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu büyük başarıya katkıda bulunan ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve bu gençleri yetiştiren ailelerine teşekkür bundan üniversite eğitimlerinde de başarılarının artarak devam etmesini temenni ederim." diye konuştu.

Dershane başarısı

LYS sonuçlarına göre Maltepe Dershanesi tüm dereceleri toplayarak, Kırıkkale birincisi çıkarttı. Sonuçlarla ilgili açıklama yapan Maltepe Dershanesi Müdürü Erdal Üren, "Bir çok öğrencimiz Kırıkkale ve Türkiye`de üst sıralarda yer almıştır. Yoğun ve tempolu bir süreç geçiren öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.Yıllardır başarısına başarı katan dershanemiz yüzlerce öğrenciyi hedefine ulaştırmanın gururu içindedir.Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.Başarmak isteyenleri birlikte çalışmaya davet ediyoruz." dedi.

İşte dereceler

Üren, kazan öğrencilerinin derecelerini şu şekilde açıkladı: “Merve Erdem LYS`de de MF-1-2-3-4 puan türlerinde Kırıkkale birincisi oldu. Türkiye`de ise MF-1 de Türkiye 208’si , MF-2 de Türkiye 290’sı ,MF-3 de Türkiye 299’su, MF-4 de Türkiye 231.si oldu. Satuk Buğra Çelebi, LYS`de TM-1-2 ve TS-1-2 de Kırıkkale birincisi oldu. Türkiye`de ise TM-1 de Türkiye 197’si ,TM-2 de Türkiye 165’si , TS-1 de Türkiye 302’si, TS-2 de Türkiye 218’si oldu. Canan Ergin, LYS TM-3 de Kırıkkale birincisi Türkiye 155’si oldu. Hamza Akalp, LYS Ek puanlı TM-2 de Türkiye 120’si ,TM-3 de Türkiye 130’su, Ek puanlı TS-1 de Türkiye 77’si , TS-2 de Türkiye 108’si oldu. “

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli