Anahtar Kelimeler:

Taşeron işçisine jest

Taşeron işçisine jest

 Ramazan jesti! 

Şehre de bir jest yapılsa!

Kırıkkale Belediyesinde çeşitli birimlerde görev yapan şirket çalışanlarına Belediye ve Sosyal Konsey aracılığıyla alışveriş çeki ve erzak paketleri dağıtıldı.

Kocaman bir aileyiz

Toplam 357 şirket çalışanı ile Belediye Meclis salonunda bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı mesai arkadaşlarım sözüyle konuşmasına başladı. Seçim öncesinde söz verdiği gibi önceliğin her zaman çalışanların maaşını gününde ödeme olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bunun için çok çalıştıklarını ve kolay olmamasına rağmen sözlerinde durduklarını söyledi. Mehmet Saygılı konuşmasının devamında şirket çalışanlarına hitaben ‘Sevgili mesai arkadaşlarım bizler kocaman bir aileyiz. Bu bilinçle çalışıyoruz.

Hayır duası çok önemli

Sizin ekmeğinize ve emeğinize saygı duyuyoruz. Sizlerin maaşınızı gününde alabilmeniz için büyük mücadele veriyoruz. Engeller çıkıyor ama vazgeçmiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni dönemde şirket çalışanlarına yönelik işten çıkarma istisnai durumlar haricinde olmayacaktır. Hiçbirinizin ekmeği ile oynamayız ve oynanmasına da izin vermeyiz. Sizlerden de işinizi düzgün yapmanızı istiyorum. Sadece işinize odaklanmalısınız. Vatandaşımızdan alacağınız bir hayır duası çok önemlidir.

Çek ve erzak dağıtıldı

Bir kişiden yaptığınız hizmetin sonunda Allah razı olsun duasını aldığınız da manevi olarak çok karşılığını görürsünüz. Biz vatandaşımızın duasına talibiz’ şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuşmasının sonunda tüm çalışanların ramazan ayını kutladı. Konuşmanın ardından tüm işçilere 100 TL tutarında alışveriş çeki ve erzak paketi dağıtıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tüm işçilerle tek tek tokalaşarak uğurladı. Şehirde yarım kalan işler tamamlanmayı beklerken, şehir de Belediye işçisi ve memuru gibi bir jest bekliyor artık!



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli