Anahtar Kelimeler:

Bahşılı'da birlik iftarı

Bahşılı

 Geniş katılım oldu

Bahşılı Belediyesi tarafından dün akşam ilçede verilen iftar yemeğine geniş katılım oldu. İlçe ve il bürokratları ile ilçe sakinleri iftara teşrif etti.

İftar programı

Bahşılı ilçesinde uzun zamandır ilk kez geniş katılımlı bir program yapıldı. Belediye Başkanı İbrahim Uyar tarafından ilçe sakinleri, ilçe ve il bürokratları iftar programında bir araya getirildi. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar programı belediye binası önündeki alanda yapıldı. İftara Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek, ilçe bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlikte çalışacağız

İftardan önce bir konuşma yapan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, “Burada güzel bir manzara oluşturduk. Bu güzel Ramazan atmosferinde iftarımıza teşrif eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemiz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Sizlerle birlikte güzel çalışmalar yapacağız” dedi. Vali Ali Kolat ise kalabalık program için Uyar’ı tebrik etti ve “Sayın Uyar, burada güzel bir atmosfere imza attı. Kendisini tebrik ediyoruz. Bu güzel Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Renkli bir gece oldu

İftar öncesi Kur’an tilaveti yapıldı, ilahiler okundu. İftardan sonra ise renkli ve güzel bir organizasyona imza atıldı. İftara katılan kalabalık, ilahiler, gösteriler ve etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. Halkla birlikte programı izleyen Uyar, bu tür etkinliklerin ilçede devam edeceğini söyledi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli