Anahtar Kelimeler:

‘Yüzde 70'in üzerinde oy alacağız'

‘Yüzde 70

 Akçay ziyaretlerini sürdürüyor

Cumhurbaşkanlığı seçimi içini start veren AK Parti il yönetimi ilçe ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. İl yönetimi ziyaretler kapsamında Karakeçili, Çelebi, Keskin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşla görüştüler. İl Başkanı Mürsel Akçay Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kırıkkale geneli en az yüzde 70 oy beklediklerini ifade etti.

Ziyaretler devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetimi seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarla buluşmaya devam eden il yönetimi Karakeçili, Çelebi, Keskin ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam etti. İl yönetimi ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.

Türkiye için önemli

Vatandaşlarla bir araya gelen il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşları tek tek dinleyerek sorunlara çözüm bulmaya çalıştılar. İl Başkanı Mürsel Akçay ziyaretlerde yaptığı konuşmada. Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Kırıkkale’den en yüksek oyu almak için hem il hem de ilçe yönetimleri gece gündüz çalışması gerektiğini ifade etti. Akçay, “Siyasetçiler olarak halka hizmet için çalışmalar yapıyoruz. Hepimiz Allah rızası için çalışıyoruz.  Genel merkezimiz ile istişare içirişinde çalışmalarımız devam ediyor ve seçim çalışmalarımız devam ediyor. Bu seçim Türkiye için dönüm noktası”

Halk seçecek

Halk il defa cumhurbaşkanın seçeceğini belirten Akçay, “ TBMM’sinde eskisi gibi buna oy vereceksiniz tahditle şantajla cumhurbaşkanı seçilmeyecek.  2011’de ki değişiklik ile halk cumhurbaşkanın seçilme kararı aldı ve bu ilk oldu. Adayımız ise başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan aktif olarak çalışacak. Partimizin hizmetini hepiniz biliyorsunuz eğitimde sağlıkta ve daha birçok alanda partimiz akla gelmeyecek hizmetler yaptı ve yapmaya devam ediyor.  SSK bağ kur demeden herkes sağlıktan yararlanıyor. Herkes eşit hizmet alıyor”

Kapı kapı dolaşacağız

Akçay konuşmasının devamında, “Biz ülke olarak 12 yılda çok iyi noktaya geldik merkez bankasında para sıkıntısı yok halkımız bunun teveccühünü görüyor ve partimiz her girdiği seçimde oyları yükseltiyor.  Ak parti güçlenerek çıkıyor bu seçimde de yüzde 70’in üzerinde oy alacağız ve ilk turda cumhurbaşkanımızı seçeceğiz.  Vatandaş oy verecek diye boş durmayacağız ilçelerimizi beldelerimizi mahallerimizi her yeri kapı kapı dolaşacağız”

Çözüm bulacağız

Vatandaşın en iyi hizmete layık olduğunu belirten Akçay, “Herkesin rahat bir yaşam sürdüre bilmesi için kimse mazeret üretmeden çalışacak. Bizim belediye başkanlarımızı sorun değil çözüm üreten belediyeler olmalı ve öylede olacak bizim misyonumuz halka hizmet etmek. Bizlerde destek vererek  ilçelerimiz beldelerimiz mahallelerimiz daha güzel hizmet alacak.”



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli