Anahtar Kelimeler:

Kamu ziyaretleri sürüyor

Kamu ziyaretleri sürüyor

 SGK’yı ziyaret ettiler       

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay beraberinde Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç ve İl Sekreteri Eyüp Aydın ile birlikte Sosyal Sigortalar Kurumunu ziyaret etti. Burada çalışanlar ile selamlaşan İl Başkanı Akçay, Cumhurbaşkanını yüzde 60 ile ilk turda seçeceklerini ifade etti. 

Büyük fark atacağız

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay beraberinde Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç ve İl sekreteri Eyüp Aydın ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimi ile birlikte Sosyal Sigortalar Kurumunu ziyaret eden Akçay, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda yüzde 60 gibi yüksek bir oy ile seçeceklerini ifade etti. Kırıkkale’de yüksek bir oy farkı ile çıkacaklarını belirten Akçay, “Türkiye’mizin, Kırıkkale’mizin ve çocuklarımızın geleceği için bu seçimlerin üzerine düşelim. İnşallah bu seçimlerde ciddi bir oy farkı ile Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz” ifadesinde bulundu.

Destek çok yüksek

Akçay konuşmasının devamında, Kırıkkale’de sıkı bir çalışma yürüttüklerini ifade ederek, “Kamu Kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, Sivil toplum kuruluşlarını da ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Görüyoruz ki vatandaşımızın desteği çok yüksek. Diğer seçimlere nazaran bu seçim daha önemli bir seçim olarak görüyoruz” dedi. Akçay beraberindeki heyet ile birlikte Kırıkkale’de hizmet eden esnafları ve vatandaşları da ziyaret etti.

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli