Anahtar Kelimeler:

Artık yeter!

Artık yeter!

 Akan kan biran önce durmalı           

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, masum çocukların ve sivillerin öldürülmesi noktasına kadar varan Gazze’deki saldırıların biran önce sonlandırılması çağrısında bulundu. Filistin halkının acılarını paylaşan Başkan Sümer, yaraların sarılması noktasında üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. 

Çocuk sivil ayrımı yapılmaksızın

Gazze’deki İsrail saldırısı ve yaşanan dramlar üzerine bir açıklama yapan Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer “Vicdanı olan hiç kimse bu acılar karşısında duyarsız kalamaz. Bir an önce saldırıların bitirilmesini ve vicdanları kanatan görüntülerin sona ermesini bekliyoruz. Gazze`de çocuk ve sivil ayrımı yapılmadan, yaşanan ölümlerin acısını derinden hissediyoruz. 

Her türlü girişimi yaparız

Masum sivillerin ve çocukların dramatik görüntüleri bütün insanlığın vicdanını kanatmaktadır. Zulüm, masum canların kaybı, tarih sahnesinde hiçbir zaman hayırla yâd edilmemiştir, edilmeyecektir. Bir an önce akan kan durdurulmalıdır. Kırıkkale Ticaret Borsası adına, kardeş Filistin halkının acılarını sonuna kadar paylaştığımızı ve bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da elimizden gelen her türlü girişimde bulunmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli