Anahtar Kelimeler:

Cinayetler esrarını koruyor

Cinayetler esrarını koruyor

 Cinayetleri kim, neden işledi?

İki amcaoğlunun 17 gün arayla katledilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma derinleştirilerek araştırılırken, ölen Furkan ile Murat Doğan’ın aileleri katillerin bir an önce bulunmasını istiyor.

İki çoban öldürülmüştü!

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesine bağlı Dikmen köyünde tüyleri diken, diken eden çifte cinayet hala esrarını koruyor. İki amcaoğlunun 17 gün arayla katledilmesiyle ilgili başlatılan soruşturma derinleştirilerek yürütülüyor. İki evladını 17 gün arayla toprağa veren Doğan ailesi ise katillerin bir an önce bulunmasını istiyor. Dikmen ve çevresinde adeta infial uyandıran cinayetin kim veya kimler tarafından işlendiğine dair en ufak bir ipucunun olmaması cinayetin sır perdesinin aralanmasını zorlaştırıyor.

Tüfekler aynı değil

Murat Doğan’ın cesedinin de Furkan Doğan’ın cesedinin bulunduğu alana yakın bir mesafede 17 gün sonra bulunması ve aynı şekilde av tüfeği ile vurulmuş olması kafaları karıştırıyor. İddia edildiği gibi her iki cinayette kullanılan tüfeklerin aynı olmaması ise organize bir oluşumun bu cinayeti işlediğine işaret ediyor. Bu arada taziyeleri kabul eden acılı aileler kamuoyunda ortaya atılan söylentilere kimsenin itibar etmemesini istiyor.

Gözaltı olmadı

Ölen Murat Doğan’ın muhtar ağabeyi Mehmet Doğan bildikleri kadarıyla cinayetle ilgili hiçbir kimsenin gözaltında olmadığını belirterek “Bizim canımız yandı. Allah rızası her hangi bir bilgisi olan varsa jandarmaya başvursun. Bu cinayet eninde sonunda aydınlanacak katil veya katiller cezasını bulacak” dedi.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false