Anahtar Kelimeler:

İki ayrı kazada 7 kişi yaralandı

İki ayrı kazada 7 kişi yaralandı

  

Kazalar peş peşe geliyor          

Kırıkkale`de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Aydınlatma direğine çarptı

Ali Ekber Demirhan (48) idaresindeki mevsimlik işçileri taşıyan 71 DT 835 plakalı minibüs, Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 10. kilometresinde Hasandede köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak devrildi.

Traktöre arkadan çarptı

Kazada sürücü ile birlikte minibüste bulunan işçilerden Ahmet, (17) Ronay Varol (23) ile Şemsa (35) ve Mülkiye Güneş (22) yaralandı. Devrilen minibüs, vatandaşların yardımı ve traktörle çekilerek olay yerinden kaldırıldı. Diğer kazada ise Mehmet Bektaş (68) idaresindeki 71 EC 117 plakalı otomobil Kırıkkale-Kayseri karayolu 22. kilometresinde sürücüsü ve plakası belirlenemeyen traktörün aniden önüne çıkması sonucu traktöre arkadan çarptı.  Kazada sürücü Bektaş ile araçta bulunan Emine Bektaş (61) yaralandı.

Tedavi altına alındılar

Her iki kazadaki yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false