Anahtar Kelimeler:

Mahallede yılan paniği

Mahallede yılan paniği

 Herkesi korkuttu!        

Bahçelievler Mahallesi Demiryolu Caddesi sakinleri bölgede bulunan sazlıkta yuvalanan yılanlar yüzünden zor günler yaşıyor.

Bahçelere giriyor

Demiryolu Caddesi sakinleri bölgede sayıları birden artan ve evlerin bahçelerine kadar giren yılanlardan şikayetçi. Tren yolu kenarında bulunan sazlıktaki kamışların ıslah edilmemesi nedeniyle yılanların yuvası haline geldiğini belirten mahalle sakinleri, burada üreyen yılanların bahçelerine kadar girdikleri için tedirgin olduklarını ifade ettiler. Çocuklarını evden dışarı çıkarmaya korkan bölge sakinleri, bahçelerine giren yılanları kendi imkanlarıyla dışarı attıklarını, durumu bildirdikleri belediyede konuyla ilgili kendilerine yardımcı olacak bir birim bulamadıklarını belirttiler.

Sazlık ıslah edilmeli

Demiryolu ile Samsun yolu arasında kalan küçük dere boyunca devam eden sazlıktaki kamışların iki insan boyuna ulaştığını belirten vatandaşlar, yılanların yaşaması ve çoğalması için uygun ortam sağlayan bu bölgenin bir an önce ıslah edilmesi gerektiğini, bu sayede yılanların bölgeyi terk edeceklerini belirterek bu konuda belediye yetkililerinden gerekeni yapmalarını istiyorlar. Yılanların evlerin içine girmesinden korkan vatandaşlar duydukları her seste etrafta yılan var paniği yaşamaktan bıkmış durumda.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli