Anahtar Kelimeler:

Can, partide konuştu

Can, partide konuştu

 Kırıkkale açıklamaları…       

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaş buluşması öncesi gazetecilere açıklama yapan Can, “Kırıkkale milletvekilleri olarak bir araya gelerek meclis ve başka platformlarda Kırıkkale’nin sorunları görüşüyoruz ve çalışmalarımız devam ediyoruz” dedi.

Kırıkkale destek oldu

Nöbetçi vekil uygulaması kapsamında AK parti il binasında gazetecilerle bir arya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can gündeme dair açıklamalar yaptı Can “Biliyorsunuz yoğun bir süreçten geçtik. Meclis tatile giremedi. Cumhurbaşkanımızı yüzde 52’lik bir oyla milletimiz seçti. Milletimize teşekkür ediyoruz. Kırıkkale’miz dede yüzde 64 gibi bir oranla Kırıkkale destek oldu. Teşkilatımıza milletvekili arkadaşlarımıza bütün belediye başkanlarımıza seçilmiş bütün arkadaşlarımıza herkese teşekkür ediyoruz. Sadece yüzde 64’de değil diğer partilerin kendi adaylarında destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Kırıkkale’de tansiyonu düşük medeni bir şekilde seçim oldu. Kırıkkale Cumhurbaşkanımıza güzel destek oldu. ‘’şeklinde konuştu.

Torba yasa açıklaması

Torba yasasıyla ilgili çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren devam edeceklerini ileten Can “Başbakanımız Cumhurbaşkanı seçildikten sonra Başbakanlık için yoğun istişareler sonucunda kongre yapıldı. Kongrede de sayın Davutoğlu genel başkanımız olarak seçildi ve Pazartesi günü hükümet programı okundu. Bugünde inşallah güven oylaması alacak. 312 milletvekilimiz katılacak. Pazartesi günü de torba yasasına devam edeceğiz. Torba yasasında kamuoyunu yakından ilgilendiren kesimlerimizi yakından ilgilendiren Bağ-Kur- SSK yapılandırılması kredilerde ve para cezalarına ilişkin yeniden yapılandırma soma şehitleriyle ilgili ve 40 bin civarında da öğretmen atamasıyla ilgili grubumuz olağan üstü toplantıya çağırdı. Pazartesi günü başlayacağız. Salı veya Çarşamba günü yasalaştıracağız” diye konuştu.

Kongre tarihleri beli oluyor

Milletvekilleriyle birlikte sürekli bir araya geldiklerini ileten ve Milletvekili seçimi için çalışmalara başlayacaklarını ileten Can “1 Ekim’de yeni yasama dönemi başlayacak. Önümüzde ki süreç itibariyle de kongre süreci takvim belli oldu. Beldelerde, ilçelerde ve ilde projeler yapılacak. Şubat ayı itibariyle de bütün illerin kongreleri yapılmış olacak. Hareketli bir süreç devam edecek. 12 Haziran tarihi öncesi de milletvekili seçimi yapılacak.  Bizler Kırıkkale milletvekilleri olarak yine bir araya geliyoruz” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli