Anahtar Kelimeler:

Atalay'dan Kurban jesti

Atalay

 Siyaseti öğrenmiş!

İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay geçen hafta kulübe yaptığı ziyaretin ardından yeni sezonun kazasız belasız sakatlık yaşanmadan devam etmesi için iki kurban hediye etti. Kurbanlıklar kulüp binası önünde yöneticiler ve futbolcuların katıldı törenle kesimi yapıldı.

Kazasız belasız sezon olsun Siyasete mi ısınıyor? hafta içinde kulüp binasını ziyaret eden yöneticilerle bir araya gelen İl Genel Meclis Başkanı  Şerafettin Atalay Kırıkkalespor’a bir jest daha yaptı. Atalay yeni sezonun Kırıkkalespor’a kazasız belasız sakatlık olayının yaşanmaması dileği ile iki adet kurban hediye etti. Kurbanlar kulüp binasında başta Başkan Metin Karakuş olmak üzere yöneticilerin ve futbolcuların katıldığı sade bir törenle kesimi yapıldı. Atalay’ın bu jesti kimilerince siyaset olarak yorumlandı ve “Atalay siyaseti öğrenmiş. Acaba kimden öğrenmiş. Siyasete mi ısınıyor?” yorumlarına neden oldu.

Sorunsuz bir lig olsun

Kurban kesimi öncesi  kısa bir konuşma yapan Kırıkkalespor kulüp başkanı Metin Karakuş bu jestinden dolayı İl Genel meclis Başkanı Şerafettin Atalay’a teşekkür etti. Başkan Karakuş yeni sezonda hedeflerinin belli olduğunu bunun içinde yönetim olarak üzerlerine düşeni yaptıkları söz sırası futbolcularda olduğunu ifade etti. Karakuş “ Allah’tan şu mübarek günde dileğimiz takımımız  başarılı olması. Bunun yanı sıra futbolcu arkadaşlarımızın yanı sıra camiamızın kazasız belasız sorunsuz bir lig geçirmesi. Centilmenliğin ön planda olduğu bir lig istiyoruz. Bunun içinde kurban kesiyoruz” ifadesini kullandı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli