Anahtar Kelimeler:

Söğüt'e Bahçeli ve MHP çıkarması

Söğüt

Söğüt’te büyük ilgi gördüler

Bu yıl Söğüt’te 733’ncüsü düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri renkli geçti. Bahçeli ve MHP heyeti adeta Söğüt’e çıkarma yaptı.

Öztürk, programı anlattı

Söğüt’te bu yıl 733’ncüsü düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri hafta sonu yapıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı anma ve şenliklere MHP Genel Devlet Bahçeli, MHP heyeti ile birlikte adeta çıkarma yaptı. Anma ve şenliklere Kırıkkaleli hemşehrimiz MHP MYK üyesi Halil Öztürk’te katılırken, Söğüt’te gerçekleştirilen program hakkında bilgiler verdi. Öztürk, anma ve şenliklerin çok renkli ve keyifli geçtiğini, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye ilginin çok yüksek olduğunu söyledi.

Bahçeli’ye sevgi seli

Bahçeli’nin ziyareti ile birlikte şenlik ve anma programının her yıl olduğu gibi daha büyük bir anlam kazandığına işaret eden Öztürk, “Her yıl büyük ilgi gören ve dikkat çeken, devlet erkanının da mutlaka yer almak istediği anma törenleri ve şenlikler bu yıl da büyük ilgi gördü. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in katılımı ile daha büyük bir anlam kazanan anma törenleri ve şenliklerinin başından sonuna kadar genel başkanımıza ilgi hakikaten çok yüksekti” dedi.

MHP için çok önemli

Öztürk, Bahçeli’nin görkemli bir şekilde karşılandığını, ziyaretlerde bulunduğunu, her gittiği yerde büyük ilgi gördüğünü söyledi. Bahçeli’nin resmi ziyaretlerinin yanı sıra türbe ziyaretinde de bulunduğu bildirildi. Halil Öztürk, “Söğüt şenlikleri ve anma töreni MHP için çok önemlidir. Her yıl geniş katılımlı şekilde iştirak edilir. Bu yıl da öyle oldu. MHP heyeti adeta Söğüt’e çıkarma yaptı. Söğüt halkı da Sayın Genel Başkanımız ve biz MHP heyetine ilgisini esirgemedi. Güzel bir etkinlik oldu. Genel Bakanımız güzel mesajlar verdi ve karşılık buldu” dedi.

İlgi onurlandırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin büyük bir ilgi ile karşılandığı Söğüt’te Belediye ziyaretinin yanı sıra Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret edip dua okuduğu gözlendi. Bahçeli ayrıca halkı selamladı ve balkonlarına Türk Bayrakları asan vatandaşlar da O’nu selamladı. Vatandaşlarla sohbet eden Bahçeli, onlarla birlikte keyifli anlar yaşadı. Çocuk, genç ve yaşlıların, özellikle gazilerin Bahçeli’ye ilgisi yüksekti. Halil Öztürk, bu ilginin kendilerini onurlandırdığını söyledi ve Söğüt halkına MHP adına teşekkür etti.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli