Anahtar Kelimeler:

Siz de işin yolunu bulmuşsunuz!

Siz de işin yolunu bulmuşsunuz!

 Yık yap… Yık yap…!

Oyun mu oynuyorsunuz?

Daha önce Nur Cami’ye tuvalet yapmayı unutan Müftülük tuvaletleri yaptırdı. Ancak yıktırdı, şimdi yeniden yaptırıyor…

Tuvaletler yeniden yapılıyor

Nur Cami’nin eski halinde Müftülük binası iki kez restore edilmiş ve ikisinde de 250’şer bin lira harcanmıştı. Şimdi bölgeye yeni bir cami ve müftülük için bina yapılıyor, aynı beceriksizlik yine görülüyor. Müftülüğün mevcut yönetimi camiyi yaptırırken, bir büyük unutkanlık göstermişti. Camiye tuvalet ve abdesthane koymayı unutmuşlardı. Bunu önce gizlemeye çalıştılar, sonra da itiraf ettiler. Şimdi yine büyük bir unutkanlık daha ortaya çıktı.

Siz bu işten anlamıyorsunuz!

Camiye sonradan ilave edilen tuvaletler ve abdesthanelerin çok küçük kaldığı gözlendi. Yapımı tamamlanan tuvalet ve abdesthaneler yıkıldı, şimdi yenisi yapıyor. Din ve diyanet ile uğraşanların reel yaşam, hele hele inşaattan hiç anlamadıkları artık ayan beyan anlaşıldı. Onlar ibadetten anlıyor. Fakat inşaatla da uğraşmaya devam ettikçe devlete de millete de zarar ettiriyorlar. Nur Cami için yeniden tuvalet yapıldığı gözleniyor.

Zarar ne kadar oldu?

Eski müftülük binası iki kez restore edildi ve bugünün parası ile 500 bin lira çöpe gitti. Çünkü bina yıkıldı ve yerine şu anki proje, yani Nur Camii yapıldı. Tuvalet unutuldu ve ilave edildi. Küçük geldi, yıkıldı… Şimdi yenisi yaptırılıyor. En az 500 bin lira da bu tutuyor. Müftü cami için sürekli yardım istiyor ve para yetmedi diyor. Böyle giderse bu camiye para gerç ekten yetmeyecek gibi görünüyor. Çünkü camiyi inşaattan anlayan değil, diyanetten ve ibadetten anlayanlar yaptırıyor. Zararı da millet çekiyor!



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli