Anahtar Kelimeler:

Fİ Yapı 400 daire dağıttı ancak…!

Fİ Yapı 400 daire dağıttı ancak…!

 Bir de şikayetçiler var!

Bakın şikayetçiler neler diyor?

Kırıkkale Fi-Yapı 1. etap 3+1 daireleri satış ofisinde gerçekleştirdiği kokteylle hak sahiplerine teslim etti. Fi-Yapı Genel Müdürü Tuncay Kulak, toplam 400 dairenin hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldığını ifade ederek, süreçte kendilerini yalnız bırakmayan ve güvenen müşterilerine teşekkür etti.

Teslim edildi

Fi-Yapı Kırıkkale projesinin ilk etabında 3+1 olmak üzere 400 konut hak sahiplerine teslim edildi. Fi-Yapı tarafından anahtar teslim töreni için satış ofisinde kokteyl düzenlendi. Hak sahipleri ve Fi-Yapı yönetici ve çalışanlarının da hazır bulunduğu kokteylde, teslimat sözleşmeleri imzalanarak dairelerin anahtarları tek tek sahiplerine teslim edildi. Sevinç ve heyecanın hakim olduğu kokteylde, anahtarlarını teslim alan hak sahipleri, dairelerini gezme imkanı buldular. Çok sayıda hak sahibinin katıldığı kokteyl sonrasında taşınma işlemleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Fi Yapı açıklaması

Hak sahiplerine toplam 400 dairenin anahtarlarını teslim eden Fi-Yapı Genel Müdürü Tuncay Kulak, “Bugün büyük bir mutlulukla siz müşterilerimize dairelerini teslim etmenin heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Fi-Yapı olarak bize inanan ve güvenen siz değerli müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugünden itibaren artık Fi-Yapı’da yaşam başlıyor. Dairelerimizin tüm eksiklikleri giderilmiş olup artık yaşam için hiçbir engel kalmamıştır. Bugünden itibaren artık hak sahipleri dairelerine yerleşebilirler.”dedi.

2 ayda tamamlanacak

Genel Müdür Kulak ayrıca 1+1 olan 2. etap çalışmalarının da hızla devam ettiğini ifade ederek, “Projemizin devamı olan 2. etap 1+1, 672 daire için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 1+1’lerde şuan K1 blok boya ve mantolama aşamasına gelmiş olup, K2 blokun ise 9. katının betonu dökülmektedir. K3 ve K4 bloklarının ise yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanarak 2. etabında teslim aşamasına geçilecek.”şeklinde ifadelerde bulundu.

İşte bir şikayet maili

Fi Yapı tamamlanan bazı daireleri sahiplerine teslim ederken bir de şikayetçiler var. Fİ Yapı’yı yerel basına şikayet eden bir çok kişi oradan daire almaya çalışanların durumlarının, Fİ Yapı ile iş yapanların vaziyetinin vahim olduğunu ileri sürdüler ve bunların da haber yapılmasını istediler. Mail atan vatandaşlar, duruma dikkat çekmeye çalışıyorlar. İşte o şikayetlerden bir tanesi: “isa pehlivanlı:fi yapı mağdurlarını neden yazmıyorsunuz. bir dünya dışarıdan gelip çalışıp parasını alamayanları, yemek verip parasını alamayanları, dairesini teslim alamayanları, neden yazmıyorsunuz? Şimdi yalan ilan vermişler… “130 daire teslim edilecek” diye. Teslim edilecek daire sayısı sadece 25’dir. Bunların foyasını neden yazmıyorsunuz? Haberci olarak bi araştırın daha neler çıkacak… Gerçek haberciysen yayınla görelim...”

Şikayetler çok

Bu ve benzeri mailler bir çok kere geliyor. Ancak yerel basında bu konuda haberler yer almıyor. Şirketin ilan ve reklamlarla olumsuzlukları örtmeye çalıştığı öne sürülüyor. Ancak bir ok kişinin de şikayetçi olduğu bir gerçek. Hatta internet üzerinden Fi Yapı’dan şikayetçi olanların dernek bile kurarak haklarını aramaya çalıştığı gözleniyor. Bu arada, Kırıkkale’ye zaman zaman gelen firma sahibi Fikret İnan’da artık ortalıklarda gözükmüyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false