Anahtar Kelimeler:

Taraftar ve Polis bir araya geldi

Taraftar ve Polis bir araya geldi

 Kırıkkalespor için…

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkalespor taraftar gruplarına Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde kahvaltı verdi.

Toplantı yaptılar

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkalespor taraftar gruplarına Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde kahvaltı verdi. Kahvaltıya Muhafızlar, Daltonlar ve 71’li Taraftar Dernek yöneticileri katıldı. Toplantıda taraftarlar, taleplerini ve sıkıntılarını anlattı. Onar ise ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi. Kahvaltı sonunda günü anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi. Tüm taraftar grupları adına 71’li Taraftarlar Grubu lideri Erdal Aydın tarafından Emniyet Müdürü Hasan Onar’a 71 numaralı Kırıkkalespor forması verildi.

Bilinçli bir kitle var!

Kırıkkalespor’u hep birlikte el ele vererek yeniden eski güzel günlerine döndürmek istediklerini belirten Onur, “Sizlerle, taraftarımızın iletişim halinde olduğu çevik kuvvet polisini bir araya gelmek istedik. En azından bir kahvaltıyla tanışma fırsatı bulalım, bir arada olalım, onların dertlerini dinleyelim ve sporun bir barış olduğunu kardeşlik olduğunu iletelim. İnşallah bunda sonra ki maçlarda müsabakanın tansiyonuna göre tezahüratımızı yapacağız. Bazen aşırıya kaçıyor ama göz göze geldiğimiz zaman geri çekiliyorlar. Gözlerle iletişim çok önemli. Bilinçli bir taraftar kitlemiz var. Takımına hep destek olmak istiyor. Tabi bu destek bazen takımı strese sokuyor. İstediği oyunu oynayamıyor. Ama inşallah atlatacağız daha sezonun başı. Kayıplar telafi edilir. Bu sene iyi bir netice alırız diye düşünüyorum.” dedi.

 

Destek olunmalı

Kırıkkalespor’un Türkiye’de Bal liginde bir ilke imza attığını ve kombine kart çıkarttıklarını açıklayan Onar, “Çok güzel bir uygulama. Böylece taraftar takıma ekonomik olarak katkı sağlıyor. Taraftar olarak ceza almayan tek takımız. Sahaya her atılan yabancı cisim o takımın aleyhine bir nottur. Bizim için sevindirici bir durum. Bazen maytaplar atılır. Torpiller atılır. Meşaleler atılır. Onlara vereceğin masrafı kulübe bağışta bulun. Ekonomik yönden kulübe destek olun.” şeklinde konuştu.

Desteksiz bırakmayalım

Müsabakalarda yenmenin önemine vurgu yapan Onur, “Muhakkak önemlidir ama takımımızı desteklemek daha önemli. Takımı desteksiz bırakmamak lazım. Futbol camiasında ekonominiz iyi olmazsa zor yani. Bana hoş geldine gelen herkese bu konuyu dile getirdim. Dedim takımımız bulunduğu yere hiç yakışmıyor. 3. lig yada 2. ligde olmamız lazım. Elimden gelen ne varsa herkese söylüyorum.” diye konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli