Anahtar Kelimeler:

Mutlu bir bayram diledi

Mutlu bir bayram diledi

 Vali’den bayram mesajı 

Kırıkkale Valisi Ali Kolat vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bayram öncesi önlemlerin alındığını açıkladı ve bayram mesajı yayınladı.

Tedbirler alındı

Vali Kolat yaptığı açıklamada vatandaşların bayramı huzurlu geçirmeleri için önlemlerin alındığını ve bayrama hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. Kolat yaptığı açıklamada, “Bayram öncesi halkın yoğun olarak bulunacağı cadde ve sokaklar, şehir içi ulaşıma mahsus toplu taşıma araçları ile duraklar, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, eğlence ve dinlence yerleri, piknik alanları, terminal ve diğer yerlerde; vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için güvenlik birimleri ve zabıta ekiplerince gerekli önlemler ve tedbirler önceden alınacaktır. Bayram süresince her türlü emniyet, asayiş, trafik tertip ve tedbirleri İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından koordineli bir şekilde alınacak, özellikle trafik yoğunluğunun yaşanacağı 02 - 08 Ekim 2014 tarihleri arasında ilave tedbirler alınacaktır.

İlave tedbirler alınıyor

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilmeleri için umum açık yerlerde (pastane, lokanta, fırın, vs.) gerekli gıda kontrolleri ve denetimler yapılarak ilave tedbirler alınacaktır. Sağlık hizmetleri ile ilgili konularda sağlık kurumlarında nöbetçi sağlık personelinin görevi başında bulunması, 112 Acil Servisi ve ambulansların her an müdahaleye hazır olması ve nöbetçi eczanelerin açık tutulması hususları tekrar gözden geçirilecektir. Ayrıca halk sağlığı ve güvenliği açısından önem arz eden ilave tedbirler alınacaktır. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon kesintileri ve arızlarına karşı ilgili kurumlarca göreve hazır ekipler oluşturulacak ve ilave tedbirler alınacaktır”  dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli